2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
خوراکی‌هایی که خستگی را کم می‌کنند

خوراکی‌هایی که خستگی را کم می‌کنند

مطالعات نشان می‌دهد که شکلات تلخ منبع خوب آنتی‌اکسیدان‌ها بوده و موجب بهبود خلق و خو و همچنین سطح هوشیاری می‌شود. مصرف یک چهارم شکلات تلخ می‌تواند یک دسر پرانرژی باشد. به گفته محققان هر چقدر‌درصد میزان کاکائو بیشتر باشد (حداقل ۷۰ درصد) فواید آن بیشتر خواهد بود.

دوات آنلاین-محققان توصیه می‌کنند انجام برخی تغییرات در رژیم غذایی می‌تواند به مقابله با خستگی مداوم کمک کند.متخصصان برای مقابله با خستگی مداوم مصرف برخی مواد خوراکی را توصیه می‌کنند.

 

لیموترش

مصرف یک لیوان آب همراه با آبلیمو می‌تواند به اندازه یک فنجان قهوه در صبح انرژی‌بخش باشد. مصرف آب یک لیموترش می‌تواند ۴۰‌درصد نیاز روزانه ویتامین C بدن را تامین کند. افزودن لیموترش به رژیم غذایی موجب تقویت متابولیسم بدن شده، از افزایش انسولین پیشگیری می‌کند و پتاسیم موردنیاز برای کمک به بهبود عملکرد مغز و اعصاب را تامین می‌کند.

 

لوبیا

لوبیا بهترین منبع غذایی حاوی فیبر است و انرژی بلندمدتی را برای بدن تامین می‌کند.این ماده غذایی به‌خصوص برای افراد گیاهخوار می‌تواند منبع جایگزین پروتئین گوشت قرمز باشد.

 

اسفناج

آهن به سلول‌های قرمز خون در انتقال اکسیژن به نقاط مختلف بدن کمک می‌کند.از این‌رو کمبود آهن با خستگی همراه است.سبزیجات پربرگ یکی از مواد خوراکی جذب سریع آهن تلقی می‌شوند.اسفناج هم حاوی منیزیم، ماده معدنی مهم فرآوری انرژی بدن است.

 

تخم‌مرغ

تخم‌مرغ یک ماده غذایی ارزشمند برای افرادی است که ورزش‌های استقامتی انجام می‌دهند و نیاز به دریافت انرژی زیادی دارند. تخم‌مرغ دارای اسیدآمینه ضروری است که می‌تواند نحوه استفاده گلوکز توسط ماهیچه‌ها را بهبود بخشد. تخم‌مرغ همچنین منبع خوب آهن، پروتئین، آنتی‌اکسیدان، و ویتامین‌های متعددی است.

 

جو دوسر

صبحانه حاوی مقادیر مناسب پروتئین و کربوهیدرات می‌تواند به حفظ انرژی در طول روز کمک کند. جو دوسر یکی از مواد خوراکی همراه با بالاترین میزان فیبر محلول است. فیبر محلول برای ساعت‌ها در معده می‌ماند و در نتیجه احساس سیری برای مدت طولانی ادامه می‌یابد.

 

شکلات

مطالعات نشان می‌دهد که شکلات تلخ منبع خوب آنتی‌اکسیدان‌ها بوده و موجب بهبود خلق و خو و همچنین سطح هوشیاری می‌شود. مصرف یک چهارم شکلات تلخ می‌تواند یک دسر پرانرژی باشد. به گفته محققان هر چقدر‌درصد میزان کاکائو بیشتر باشد (حداقل ۷۰ درصد) فواید آن بیشتر خواهد بود.

 

منبع: آرمان

12jav.net

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.