طرز تهیه سالاد ریتا و نحوه سرو آن
هرچند ماده اصلی تشکیل دهنده این سالاد ماست و خیار است که طبعی سرد دارد اما استفاده از گرام ماسالا و فلفل سردی طبع آن را می گیرد.
دوات آنلاین-اگر مهمانی دارید که میخواهید میز غذای خاصی برای او بچینید تا هم هنرخود را به رخ بکشید و هم روشی آسان برای پذیرایی داشتهباشید سالاد ریتا یکی ازبهترین گزینههای برای یک مهمانی شام خاص است. هرچند ماده اصلی تشکیل دهنده این سالاد ماست و خیار است که طبعی سرد دارد اما استفاده از گرام ماسالا و فلفل سردی طبع آن را می گیرد.
برای تهیه سالاد ریتا به مواد زیر نیاز دارید :
250 گرم خیار ریز خرد شده
1/5 پیمانه ماست کم چرب
یک قاشق سوپ خوری گشنیز
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/2 قاشق چای خوری پودر زیره سبز
1/4 قاشق چای خوری گرام ماسالا
1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل
ابتدا گشنیز را شسته و ساطوری خرد کنید. سپس خیارها را شسته و پوست بگیرید و نگینی خرد نمایید.
ظرف سالاد را آماده کرده و خیار و گشنیز را با ماست مخلوط کرده و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.سالاد را با برگ گشنیز تزیین کرده و در کنار غذا سرو نمایید.
12jav.net