2024/04/16
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
طرز تهیه سالاد ریتا و نحوه سرو آن

طرز تهیه سالاد ریتا و نحوه سرو آن

هرچند ماده اصلی تشکیل دهنده این سالاد ماست و خیار است که طبعی سرد دارد اما استفاده از گرام ماسالا و فلفل سردی طبع آن را می گیرد.

دوات آنلاین-اگر مهمانی دارید که می‌خواهید میز غذای خاصی برای او بچینید تا هم هنرخود را به رخ بکشید و هم روشی آسان برای پذیرایی داشته‌باشید سالاد ریتا یکی ازبهترین گزینه‌های برای یک مهمانی شام خاص است. هرچند ماده اصلی تشکیل دهنده این سالاد ماست و خیار است که طبعی سرد دارد اما استفاده از گرام ماسالا و فلفل سردی طبع آن را می گیرد.

 

برای تهیه سالاد ریتا به مواد زیر نیاز دارید :

250 گرم خیار ریز خرد شده

1/5 پیمانه ماست کم چرب

یک قاشق سوپ خوری گشنیز

1/2 قاشق چای خوری نمک

1/2 قاشق چای خوری پودر زیره سبز

1/4 قاشق چای خوری گرام ماسالا

1/4 قاشق چای خوری پودر فلفل 

ابتدا گشنیز را شسته و ساطوری خرد کنید. سپس خیارها را شسته و پوست بگیرید و نگینی خرد نمایید.

 

ظرف سالاد را آماده کرده و خیار و گشنیز را با ماست مخلوط کرده و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید.سالاد را با برگ گشنیز تزیین کرده و در کنار غذا سرو نمایید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.