2021/10/24
۱۴۰۰ يکشنبه ۲ آبان
دیباچه
آشپزی؛ دستور پخت بریانی هندی به‌عنوان غذایی خاص و لذیذ

آشپزی؛ دستور پخت بریانی هندی به‌عنوان غذایی خاص و لذیذ

بریانی هندی یکی از غذاهایی است که هم لذیذ و خوشمزه است و هم دستور پخت آن ساده است و علاوه بر اینها یک غذای نسبتا ارزان محسوب می‌شود.

دوات آنلاین-بریانی هندی یکی از غذاهایی است که هم لذیذ و خوشمزه است و هم دستور پخت آن ساده است و علاوه بر اینها یک غذای نسبتا ارزان محسوب می‌شود. در بخش آشپزی امروز دستور پخت بریانی هندی را به نقل از زندگی آنلاین بخوانید:

 

مواد لازم

کره 100 گرم

زنجفیل یک قاشق سوپخوری

سیر له کرده 1 حبه

زیره یک سوم قاشق چایخوری

تخم گشنیز یک دوم قاشق چایخوری

هل سبز 5 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

بادام یک دوم پیمانه

بادام هندی یک دوم پیمانه

میخک 8 عدد

فلفل قرمز یک هشتم قاشق چایخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

هویج خرد کرده 1 عدد کوچک

گل کلم خرد کرده 1 پبمانه

کدو سبز خرد کرده 1 عدد

نخود سبز یک سوم پیمانه

برنج باسماتی 450 گرم (3 پیمانه)

ماست 2 قاشق سوپخوری

 

چطور بپزم

کره را در قابلمه‌ مناسبی آب کنید.

آن‌گاه زنجفیل و سیر را بیفزائید و تفت دهید.

حالا زیره، تخم گشنیز، هل، نمک، فلفل، بادام‌ها، میخک، فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس هویج، گل کلم، کدو و نخودفرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

اینک برنج، ماست و به میزان کافی آب را بیفزائید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم بپزید و آبش کشیده شود.

اینک بریانی را به مدت 30 دقیقه دم کنید.

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.