آشپزی/ دستور پخت خورش کلم
خورش کلم را میتوانید در فصولی که کلم در بازار هست بپزید و از آن لذت ببرید. این غذا را میتوانید با ترشی انار میل کنید. مواد تشکیل دهنده این خورش، لپه، گوشت خرد شده، کلم خرد شده، پیاز نگینی،نمک و فلفل، زعفران و روغن است
دوات آنلاین-خورش کلم یک غذای پاییزی بسیار لذیذ است. شما میتوانید این خورش را که کالری زیادی هم ندارد در فصولی که کلم در بازار هست بپزید و از آن لذت ببرید. این غذا را میتوانید با ترشی انار میل کنید. مواد تشکیل دهنده این خورش، لپه، گوشت خرد شده، کلم خرد شده، پیاز نگینی،نمک و فلفل، زعفران و روغن است.
سولماز خیاطی متخصص تشریفات درباره این غذای خاص و نحوه سرو آن به دوات آنلاین میگوید:
لپه را از چند ساعت قبل خیسو چند بار آب آن را عوض کنید تا هنگام پخته شدن زودتر بپزد. میزان لپه بسته به سلیقه شماست اما برای چهار نفر نیم لیوان لپه میتواند کافی باشد.

گوشت را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید به هر اندازه که دوست داشتید و بعد در مقداری روغن و پیاز خرد شده تفت دهید. هنگام تفت دادن مقداری زرد چوبه و فلفل هم روی گوشت بپاشید. سپس مقداری آب داخل ظرف بریزید تا گوشت با حرارت ملایم پخته شود.
در این فاصله گل کلم ها را به اندازه گردو ببرید و کمی نمک روی آن بپاشید و اجازه دهید تا نیم ساعت در نمک بماند.سپس گل کلم ها را در مقداری کمی روغن تفت دهید .
لپه های خیس شده را با کمی نمک و آب بپزید و یا داخل گوشت بریزید تا همزمان با گوشت پخته شود.
وقتی گوشت پخت لپه پخته شده را به همراه لیمو عمانی و کمی نمک داخل خورش بریزید و وقتی لیمو عمانی ها نرم شدند رب گوجه فرنگی و گل کلم را هم اضافه کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند و خورش جا بیفتد.
دقت کنید خورش زیاد نجوشد تا گل کلم ها له نشوند. در 4 ، 5 دقیقه آخر هم پیاز داغ و زعفران را داخل خورش اضافه کنید و خورش را از روی حرارت بردارید.
این غذا باید داغ میل شود. شما میتوانید در صورتی که رژیم دارید آن را با نان میل کنید و اگر برای مهمان تهیه میکنید با پلوی زعفرانی سرو کنید.
12jav.net