آشپزی/ نحوه آماده کردن ته دیگ زعفرانی
تهدیگ زعفرانی را حین دم کردن برنج میتوانید به جای تهدیگ نان درست کنید.قبل از اینکه برنج را برای آبکش کردن آماده کنید باید مواد تهدیگ زعفرانی را آماده کنید.
دوات آنلاین-تهدیگ زعفرانی یا تهچین زعفرانی غذایی است که معمولا در رستورانها سرو میشود اما این تهدیگ لذیذ را که کنار غذای اصلی قرار میگیرد در خانه هم میتوانید درست کنید.
سولماز خیاطی متخصص تشریفات به دوات آنلاین می گوید:
تهدیگ زعفرانی را حین دم کردن برنج میتوانید به جای تهدیگ نان درست کنید.
قبل از اینکه برنج را برای آبکش کردن آماده کنید باید مواد تهدیگ زعفرانی را آماده کنید.
زعفران دم کرده و نمک و در صورت تمایل پودر سیر و پودر پیاز، دو عدد تخممرغ و ماست چکیده به اندازه یک پیاله را با هم مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا کاملا یک دست شود.
برنج را به سبکی که همیشه آبکش میکنید در آب بریزید و زمانی که وقت آبکش رسید از قابلمه در آبکش بریزید.
مقدار یک کفگیر برنج از آنچه آبکش کردهاید را داخل مایعی که آماده کردهاید بریزید.
توچه داشته باشید برنج در مایع نباید شل باشد و آنقدر برنج باید بریزید که مایع کاملا آغشته شود و حالت شل نداشته باشد البته سفت هم نباید باشد.
بعد کف قابلمه روغن بریزید و مایع را کف آن پهن و با قاشق آن را یک دست کنید.
بعد برنج را برای دمکشیدن به آن اضافه کنید.
شعله اجاق را طوری تنظیم کنید که تهدیگ شما سرخ شود. یعنی فقط برای دمکشیدن آن را تنظیم نکنید. البته اگر تمایلی ندارید که تهدیگ شما کلفت شود و حالت تهچین بگیرد میتوانید به آن ماست و تخممرغ اضافه نکنید و فقط زعفران و سیر و پیاز را با پلو مخلوط کنید.
در این صورت میتوانید یک بسته عصاره مرغ هم به موادتان اضافه کنید چون تهدیگ شما را بسیار لذیذ میکند.
بعد از دم کشیدن پلو و هنگام سرو آن میتوانید تهدیگ را به اشکال مختلف تقسیم کنید. شما میتوانید آن را به شکل مربعهای هماندازه با چاقو تکهکنید و کنار بشقاب قرار دهید. شیوه دیگر برش زدن این تهدیگ با پیتزابر است. شما میتوانید آن را مانند پیتزا برش بزنید.
تهدیگ غذای اصلی نیست اما یک غذای مکمل بسیار لذیذ است که با پلو سرو میشود و غذای شما را لذیذتر میکند.
12jav.net