ترفندهایی برای پخت خوشمزه ترین ته دیگ
طرز تهیه 4 نوع ته دیگ پرطرفدار را در اینجا یاد بگیرید.
دوات آنلاین -ته دیگ همیشه پرطرفدارترین خوردنی سفره های ما است. ته دیگ را با چند تفرند ساده می توان خیلی لذیذتر کرد.
خراسان نوشت: بعید است در خانوادهتان، خودتان یا یک نفر از اعضای خانواده طرفدار ته دیگ نباشد و برای آن سر و دست نشکند. ته دیگهای متنوعی در منوی آشپزی ایرانی وجود دارد که ما به چند نمونه از آنها و طرز تهیهشان اشاره خواهیم کرد. ناگفته نماند که استفاده از شعله پخش کن و روغن کافی برای تهیه یک ته دیگ درجه یک جزو ضروریات است.
ته دیگ زعفرانی
برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را یک سوم فنجان روغن مایع، آب سرد و زعفران دمکرده بریزید و بعد برنج آبکش شده را روی آن اضافه کنید. اکنون دمکنی را بگذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جا بیفتد.
ته دیگ نان
کف قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید. سپس برنج را روی نانها بریزید و دم کنید.
فیلم: طرز تهیه ته چین ساده مرغ روی گاز
ته دیگ سیبزمینی خلالی و کنجدی
سیب زمینیها را خلالی یا نگینی خرد کنید. سعی کنید همه آنها یکاندازه باشد. کف قابلمه روغن و کنجد بپاشید و سیب زمینیهای نمکزده را بچینید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید.
ته دیگ کاهو
کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلوهای سبز رنگ عالی است.
12jav.net