آشپزی/ دستور پخت آش اراکی و نحوه سرو آن
آش اراکی یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی است که طرز تهیه آن را می توانید در اینجا یاد بگیرید.
دوات آنلاین-آش اراکی یکی از آشهای بسیار لذیذ و مورد علاقه مردم اراک است که در شهرهای دیگر هم طرفداران زیادی دارد و دستور پخت آن هم اصلا سخت نیست. برای یک بار این آش را امتحان کنید. مطمئن باشید همیشه آن را خواهید پخت.
سولماز خیاطی متخصص تشریفات درباره این آش به دوات آنلاین میگوید: آش اراکی را می توانید در میان وعده عصر یا به عنوان پیش غذا استفاده کنید. توجه داشته باشید که این آش را حتما باید گرم استفاده کنید.
فوت و فن های تهیه آش اراکی
نخود را که از شب قبل خیس کردهاید با مقداری آب روی حرارت قرار دهید.
پس از یک ساعت، برنجی که از قبل خیس کرده اید را اضافه کنید و اجازه دهید تا برنج کاملا پخته و نرم شود.
سپس سبزی برگ چغندر که بیشتر به صورت خشک استفاده می شود و آن را خیس نموده اید به آش اضافه کنید.
هنگامی که سبزی پخته شد، پیاز داغ را به آش بیفزایید.
فیلم: طرز تهیه آش کلم ارومیه
مقداری روغن را در ظرفی روی حرارت قرار دهید، روغن که داغ شد یک قاشق زردچوبه بعد یک قاشق نعنا خشک را در روغن بریزید و از روی شعله بردارید و سریع به آش در حال جوش اضافه کنید. این کار باعث می شود تا آش شما طعم بهتری داشته باشد.
برای این آش کشک را داخل آن هم اضافه کنید البته توجه داشته باشید که زیر اجاق خاموش باشد و حرارت مستقیم به آش تمام شده باشد. بهتر است کشک حرارت خود آش در آن حل شود.
برای گارنیش آن میتوانید از پیاز داغ و نعنا یا کاکوتی استفاده کنید.
12jav.net