آشپزی / میگو پفکی فینگرفودی برای همه سلیقه ها
میگو پفکی یک فینگرفود فوقالعاده زیبا و مهیج برای مهمانیهاست.اگر دورهمی دوستانه دارید، اگر برای جشن تولد آماده میشوید و اگر جشن فارغالتحصیلی دارید میتوانید از میگو پفکی به عنوان یکی از غذاها استفاده کرده و مهمانی به یادماندنی داشته باشید
دوات آنلاین-میگو پفکی یکی از لذیذترین غذاهایی است که میتوان برای بچهها درست کرد. البته طرفداران میگوی پفکی فقط بچهها نیستند میگو میتواند یک پیشغذای شیک و فوقالعاده برای مهمانیهایشام باشد. اگر قصد داریم مهمانی فینگرفود به پا کنید این غذای عالی را در منوی خود بگنجانید.
سارا جعفری متخصص تشریفات درباره طرز تهیه و سرو کردن میگو پفکی به دوات آنلاین میگوید: میگو پفکی یک فینگرفود فوقالعاده زیبا و مهیج برای مهمانیهاست.اگر دورهمی دوستانه دارید، اگر برای جشن تولد آماده میشوید و اگر جشن فارغالتحصیلی دارید میتوانید از میگو پفکی به عنوان یکی از غذاها استفاده کرده و مهمانی به یادماندنی داشته باشید.
مواد لازم برای میگو پفکی
میگو پفکی را به هر میزان که بخواهید میتوانید درست کنید اما من ترکیب مواد را برای میگو به اندازه 600 گرم توضیح میدهم اگر کمتر یا بیشتر از 600 گرم میگو دارید باید ترکیب را به میزان میگویی که دارید کم و زیاد کنید.
مگیو درشت 600 گرم، آرد گندم 9 قاشق غذاخوری، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری، شیر 3 قاشق غذاخوری، تخم مرغ دو عدد، بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری، نمک و فلفل و زعفران دم شده به میزان لازم.
طرز تهیه و دستور پخت میگو پفکی
ابتدا شیر را با نمک و فلفل و زعفران دم کرده تخم مرغ و بیکینگ پودر مخلوط و به آرامی آرد را روی ان الک کنید و هم بزنید
سپس روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
مواد را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل سه غذا با میگو
سپس میگوها را خوب در مواد آماده شد بغلتانید و در ماهیتابه پرروغن که روغن آن کاملا داغ است قرار دهید.
باید شعله اجاق کم باشد تا میگو پفکی شما کاملا طلایی شود. می توانید آن را در سرخکن هم سرخ کنید.
میگوپفکی را کنار سیبزمینیهایی که بزرگ خرد شده و طلایی سرخ شده است سرو کنید.
می توانید آن را در مهمانیهایی که با فینگرفود برگزار میکنید استفاده کنید.
با قرار دادن خلال دندان روی میگوپفکی برداشتن آن را برای مهمانهایتان آسان کنید.
اگر فرزندی کماشتها و کمغذا دارید میتوانید از میگو پفکی برای باز شدن اشتهایش استفاده کنید.
میگو یک غذای دریایی بسیار مفید است و معمولا وقتی با سیبزمینی سرخ شده سرو میشود بسیار مورد توجه بچهها قرار میگیرد.
همچنین میگو پفکی یک پیش غذای فوق العاده شیک و لاکچری برای مهمانی های خاص است که ارزش میز شام شما را بسیار بالا میبرد.
اگر از خمیر میگو اضافه داشتید میتوانید مابقی آن را پیاز پفکی درست کنید. به این ترتیب که پیاز را حلقه کنید و وقتی آب آن خوب گرفته شد آن را در مایه خمیر قرار دهید و در ماهیتابه بگذارید. این پیازها هم پیش غذایی بینظر و خوشمزه است.
12jav.net