2024/03/29
۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
آشپزی /  دستور پخت خورش انار  به‌عنوان خورشی پاییزه

آشپزی / دستور پخت خورش انار به‌عنوان خورشی پاییزه

خورش انار یک غذای پاییزه است که علاوه بر مغذی بودن و مقاوم کردن بدن دربرابر بیماری‌هایی که در فصل سرما بر بدن حمله می‌کند ، طعم خاص و خوبی دارد. این غذا مناسب مهمانی‌های خاص شما هم هست. می‌توانید آن را آماده کرده و کنار یک غذای دیگر سرو کنید.

دوات آنلاین-هرچند زندگی شهری و صنعتی‌شدن باعث شده تا بتوانیم همه چیز را انبار کنیم و غذاها و خوراکی‌های فصلی مثل سابق نیست که شوق را در آدم ها به وجود آورد اما هنوز هم پاییز است و انارهایش. اخورش انار یکی از آن غذاهایی پاییزه است که خوردنش در این فصل لذتی خاص دارد.

 

سارا جعفری متخصص تشریفات و آشپزی درباره فواید خورش انار و نحوه پخت آن برایمان توضیح می‌دهد:

 

خورش انار یک غذای پاییزه است که علاوه بر مغذی بودن و مقاوم کردن بدن دربرابر بیماری‌هایی که در فصل سرما بر بدن حمله می‌کند ، طعم خاص و خوبی دارد. این غذا مناسب مهمانی‌های خاص شما هم هست. می‌توانید آن را آماده کرده و کنار یک غذای دیگر سرو کنید. 

 

مواد لازم

مرغ :یک عدد

پیاز :یک عدد

دانه انار :2 پیمانه

رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم 

 

مرغ را  تکه کرده  و کمی سرخ کنید و با 2 لیوان آب به مدت 1.5 ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد.

 

پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی کنید. دانه های انار را در آن تفت دهید تا آب انار کشیده شده و خورش به روغن بیفتد.

 

اگر انارهایی که آماده کرده‌اید قرمز نیست می‌توانید رب گوجه اضافه کنید اما بهتر است حتما انار سرخ و سیاه انتخاب کنید. بعد گوشت یا مرغ پخته شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید ده دقیقه گوشتی که اضافه کردید در خورش استراحت کند و کاملا آغشته شود.

توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد.

 

خورش را بدون گذاشتن درپوش قابلمه به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم نگه دارید تا روغن بیندازد و جا بیفتد. اگر درپوش روی قابلمه قرار دهید رنگ دانه‌های انار سفید شده و خورش بد شکل می‌شود.

 

این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کنید. برای تزئین روی آن می‌توانید از دانه‌های درشت انار و نعنای خرد شده استفاده کنید. رنگ آن بسیار زیبا و دلربا خواهد شد ضمن اینکه یک غذای فصلی و خاص است که طعم ماندگاری هم دارد. خورش انار اگر با مرغ پخته شود غذایی سرد محسوب می‌شود بهتر است در کنار غذایی که طبعی گرم دارد سرو شود.

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.