طرز تهیه سوپ حریره، پیش غذای مقوی و مناسب برای پاییز
سوپ حریره را چگونه و با چه موادی درست کنیم؟ دستور پخت آن را در اینجا بخوانید.
دوات آنلاین-سوپ حریره یک سوپ بسیار مقوی و لذیذ و مخصوص زمستان است. اگر میخواهید این سوپ را آمادهکنید باید تقریبا دوساعت برای آن وقت بگذارید سوپ حریره را با یک غذای سبک سرو کنید.
مواد لازم برای سوپ حریره
به نوشته نمناک شما برای درست کردن این پیش غذا به مواد زیر احتیاج دارید:
گوشت بره :400 گرم
زردچوبه :1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه :1/5 قاشق چای خوری
پودر دارچین :1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل :1/4 قاشق چای خوری
کره :2 قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده :3/4 فنجان
پیاز سفید خرد شده :1 عدد
پیاز قرمز خرد شده :1 عدد
گشنیز تازه :1/2 فنجان
گوجه فرنگی خرد شده :800 گرم
آب :7 فنجان
عدس :3/4 فنجان
نخود :425 گرم
ورمیشل :110 گرم
تخم مرغ زده شده :2 عدد
لیمو :1 عدد
دستور پخت سوپ حریره
گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار می دهیم و هر 5 دقیقه یک بار آن را هم می زنیم .
بیشتر بخوانید: ترفندهایی برای پختن سوپ مجلسی
سپس گوجه فرنگی را افزوده و می گذاریم به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
رب گوجه، آب و عدس را افزوده و می گذاریم به جوش آید.
سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه می دهیم 2 ساعت بپزد.
10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ می ریزیم.
تخم مرغ ها و آب لیمو را به آن افزوده و می گذاریم 1 دقیقه بپزد.
12jav.net