2022/12/08
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۷ آذر
ترفندهایی برای پختن سوپ مجلسی

ترفندهایی برای پختن سوپ مجلسی

فوت و فن هایی را که به خوشمزه و مجلسی شدن سوپ شما کمک می کند در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -سوپ در فصل سرد سال بهترین پیش غذای مجلسی است که اگر طرز تهیه آن را خوب رعایت کنید طعم های عالی و بی نظیری خواهد داشت.

 

چگونه سوپ را مجلسی درست کنیم

به نوشته خراسان کره و لیموی تازه، طعم سوپ را بی نظیر خواهد کرد. برای پخت سوپ جو با شیر ، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا سوپ نبرد. 

 

خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید. جعفری را خوب ریز کنید و بعد روی سوپ جو بریزید.

 

دو قاشق سوپ خوری آرد ذرت یا گندم را در نصف لیوان  آب سرد حل کنید و برای غلیظ شدن به آن اضافه کنید.

رعایت برخی ترفندها سوپ شما را مجلسی می کند

برای این که سوپ زودتر پخته و احتمال ته گرفتن آن کمتر شود بهتر است از جوی پرک استفاده کنید.

 

فیلم: طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

 

حتما جوی پرک را از قبل در یک ظرف خیس کنید.

 

مقداری از سوپ را بردارید و با غذاساز پوره کنید ،سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ شود.

 

هنگام پخت مرغ ، پیاز و سیب زمینی را به آن اضافه کنید تا آب مرغ طعم دار شود. می‌توانید به صورت درسته در آب بیندازید و به همان شکل بعد ازپخت از آب بیرون بیاورید.

 

اگر سوپ شما شور شد می‌توانید یک عدد سیب زمینی پوست کنده داخل آن قرار دهید و اجازه دهید تا 15دقیقه ای بپزد بعد آن را خارج کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.