یک متخصص تشریفات توضیح میدهد:
نحوه آماده کردن میز فینگرفود
یادتان باشد مهمترین وسیلهای که باید برای تهیه فینگر فود داشته باشید قالبهای زیبایی است که میتواند به مواد غذایی شما شکل بدهد.
قالبهای کوچک که برای شیرینی و خوراکیها استفاده میشود را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی و شیرنی پزی تهیه کنید.
دوات آنلاین-فینگر فودها غذاهای لقمهای و جذابی هستند که به تازگی به مهمانیها و جشنها راه پیدا کردهاند. فینگر فودها در واقع به عنوان پیش غذا استفاده میشوند و برای زیبایی میزها بسیار مناسب هستند اما میتوان با فینگر فودها یک مهمانی تولد یا عصرانه را ترتیب داد و لذتی وصف نشدنی را ایجاد کرد.
سولماز خیاطی متخصص تشریفات درباره ایده مهمانی با فینگر فودها به دوات آنلاین می گوید:
یادتان باشد مهمترین وسیلهای که باید برای تهیه فینگر فود داشته باشید قالبهای زیبایی است که میتواند به مواد غذایی شما شکل بدهد.
قالبهای کوچک که برای شیرینی و خوراکیها استفاده میشود را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی و شیرنی پزی تهیه کنید.
دومین چیزی که درباره فینگرفودها باید به یاد داشته باشید این است که زیبایی این نوع غذا به خاطر کوچک و متنوع بودن آن است. فینگر فودها باید چند نوع باشند و زیبایی آنها به خاطر تنوع و رنگی بودن شان است. بجز قالب وسیله دیگری که حتما باید برای تهیه فینگرفودها داشتهباشید خلال دندان و سیخهای چوبی جوجه کباب است.
در این مطلب طرز تهیه 4 نوع فینگر فود را که خیلی هم زود آماده میشود به شما آموزش میدهیم.
کوکوسبزی
فینگرفود کوکوسبزی یکی از زیباترین فینگرفودهاست. نیم کیلو سبزی کوکو را با 5 عدد تخممرغ، کمی آرد سوخاری، فلفل، زرشک و نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید بعد که مایه آماده شد روغن تابه را گرم کنید و مایه را داخل تابه بریزید. در نظر داشته باشید کوکو نباید خیلی کلفت شود زیرا این کلفتی باعث میشود داخل آن خوب نپزد و زیبایی خود را هم از دست میدهد.
بعد که دو طرف کوکو را خوب سرخ کردید آن را گوشهای قرار دهید تا خنک شود.
تا خنک شدن کوکو میتوانید نان را آماده کنید. شما به دو روش میتوانید فینگرفود کوکو درست کنید اول اینکه آن را به شکل مربع و در اندازه نان تست برش بزنید و روی نان قرار دهید و بعد دوباره با چاقو برش بزنید. اما روش دیگری هم برای برش زدن هست میتوانید با قالبهایی که به شکل قلب، گل یا هر شکل دیگر است نان را برش بزنید. وقتی نانها با قالب برش خورد از همان قالب برای برش زدن کوکو هم استفاده کنید و به شکلی که نان را برش زدید کوکو را هم قالب بزنید. بعد کوکوها را روی نان قرار دهید و گوجه گیلاسی روی آن بگذارید و با خلال دندان ـنها را به هم وصل کنید. اکنون فینگرفود کوکو آماده است.
پوره سیبزمینی
طرز تهیه پوره سیبزمینی را تقریبا همه بلد هستند. ابتدا سیبزمینیها را آب پز و آن را برای اینکه کاملا یک دست شود رنده میکنیم. سپس تخممرغ را آبپز کرده و در سیبزمینی رنده میکنیم. آذربایجانی ها پیاز داغ هم به آن اضافه میکنند که طعم این غذای مفید را بسیار لذیذ میکند اما این مساله کاملا به ذائقه افراد بستگی دارد.
بعد از اینکه نمک و فلفل را به پوره سیبزمینی اضافه کردید باید نانها را آماده کنید. برای سرو این نوع فینگرفود میتوانید از نان یوفا استفاده کنید. نان یوفا نازک است و راحت برش میخورد.
پوره سیبزمینی را داخل نان یوفا قرار دهید و لوله کنید. بعد در قطعات مساوی آن را برش بزنید، گوجه گیلاسی و ریحان روی آن قرار دهید و با خلال دندان به هم متصل کنید.
میتوانید پوره سیبزمینی را در نان باگت هم سرو کنید. نان باگت را به صورت مساوی برش بزنید خمیر میان آن را خالی کنید و پوره را داخل نان قرار دهید و غذا را با ریحان، شوید و گوجه گیلاسی یا کلم قرمز تزئین کنید.
نان و پنیر
بله نان و پنیر یک فینگر فود فوقالعاده و رویایی است. پنیر لبنه را روی نان تست بمالید و به طور کامل سطح آن را با پنیر سفید کنید. بعد خیار را با پوستکن ورقه ورقه کنید و روی پنیر قرار دهید. چند دقیقه صبر کنید تا پنیر و خیار به طور کامل روی نان جا بیفتد و بعد با پیتزا بر، نان را نصف کنید.
گوجه گیلاسی را به دو نیم کنید و نیمی از آن را روی نان قرار دهید. گوشهای ازنان هم میتوانید ریحان قرمز یا سبز قرار دهید و یک خوراکی سنتی فوقالعاده درست کنید.
سیخ کالباس
ورقههای نازک کالباس را لوله کنید و داخل سیخ قرار دهید.
گوجه گیلاسی، خیار شور قالب زده شده ،قارچ کباب شده، زیتون، ریحان و هویج نیم پز قالب زده شده را پشت سرهم داخل سیخ قرار دهید و روی آن پنیر پارمیزان بزنید. میتوانید به جای پنیر پارمیزان از پنیر کبابی هم استفاده کنید و بعد از کباب کردن آن پنیر را داخل سیخ قرار دهید.
شما با این خوراکیها میتوانید یک میز رویایی درست کنید و مهمانی عالی داشته باشید.
12jav.net