دوات آنلاین-متخصصان تغذیه مرتب هشدار میدهند پیتزا نخورید ما هم مرتب این هشدارها را ناشنیده میگیریم و کار خودمان را میکنیم. در این میان مرتضی صفوی برای پیتزاخورها توصیههایی دارد .
از بین پیتزاهای مختلف موجود در کشور،پیتزای سبزیجات برای مصرف مناسب بوده چرا که سبزیجات حاوی آب و املاح فراوان بوده و مواد مغذی زیادی دارد.
مصرف سبزیجات از بروز دیابت و پرفشاری خون، بیماریهای قلبی عروقی و سرطان پیشگیری کرده و بنابراین در صورتی که فرد پیتزا مصرف میکند باید نوع سبزیجات را در نظر بگیرد و به طور کلی در یک وعده غذایی تنها به سه برش از پیتزا اکتفا کند.
استفاده از سوسیس، کالباس و گوشتهای پرچرب در پیتزا توصیه نمیشود. پنیر پیتزا بهتر است تنها یک لایه نازک باشد چرا که به دلیل چربی فراوان مصرف بیش از حد آن عوارض قلبی و عروقی به همراه دارد.
بیشتر بخوانید: پاستا چاق نمیکند؛ خیالتان راحت
توصیه میشود خانوادهها بیشتر پیتزاهای خانگی استفاده کنند چرا که سالمتر بوده و در تهیه مواد اولیه آن دقت بیشتری میشود و در صورت استفاده از سایر پیتزاها باید از برندهای مطمئن و معتبر استفاده کرد.
قارچ یک ماده پروتئینی مفید در پیتزا بوده ولی خانوادهها باید توجه داشته باشند که در تهیه پیتزا و سایر مواد غذایی به هیچ عنوان از قارچهای فلهای استفاه نکند چرا که مصرف قارچهای فلهای بدون بستهبندی بهداشتی میتواند مسمومیت و مشکلات زیادی را به همراه داشته باشد.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.