2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
آنچه درباره دیسک کمر باید بدانید

آنچه درباره دیسک کمر باید بدانید

کمردرد به‌عنوان دومین درد شایع در انسان بعد از سردرد علل بسیار متنوعی دارد و هر برجستگی دیسکی عامل اصلی کمردرد نیست.

دوات آنلاین-دیسک کمر از جمله بیماری‌های شایع است که روش‌های درمانی متفاوتی دارد. دکتر مهدی خواجوی، جراح و متخصص مغز و اعصاب درباره این مشکل و راه‌های درمان آن توضیح داده است که می‌خوانید:

 

 افراد زیادی با گزارش رادیولوژیست از «ام‌آرآی» خود اعلام می‌کنند که برجستگی دیسک در کمر آن‌ها گزارش شده است لذا این افراد لازم است نکاتی را در این زمینه بدانند.

 

 کمردرد به‌عنوان دومین درد شایع در انسان بعد از سردرد علل بسیار متنوعی دارد و هر برجستگی دیسکی عامل اصلی کمردرد نیست. در 35 درصد افراد ٢٠ تا 4٠ سال اگر ام‌آرآی انجام دهند درجاتی از برجستگی دیسک دیده می‌شود که الزاما علت کمردرد آنها نیست.

 

 اگر تمام افراد بالای 6٠ سال اگر «ام‌آرآی» انجام دهند تعدادی از دیسک‌ها بیرون‌زدگی دارند که در یک‌سوم این افراد بیرون‌زدگی دیسک شدید می‌تواند کاملا بدون علامت باش؛ این موضوع ممکن است فقط در ام‌آرآی‌هایی که به صورت بیهوده انجام می‌شود دیده شود و منجر به درمان‌های اضافی و غیرضروری، صرف وقت و هزینه شود.

 

 تشخیص علت اصلی کمردرد فقط با معاینه یک جراح مغز و اعصاب امکان‌پذیر است نه متخصصان رشته‌های دیگر که به‌علت پول‌ساز بودن این حوزه در آن ورود کرده‌اند و انواع درمان‌های غیرضروری را انجام می‌دهند. توصیه این است که حتما در مواردی مثل کمردرد با متخصصی که به وی کاملا اعتماد دارید مشورت کنید و هرگز گزارش ام‌آرآی یا سایر اقدامات رادیولوژیک که انجام داده‌اید را خودتان تفسیر نکنید و یا به تفسیر افراد غیرمتخصص اعتماد نکنید.

 

 درمان جراحی باز دیسک کمر یا درمان با لیزر یا تزریقات درون کمر هرکدام اندیکاسیون‌های خاص خود را دارند و نمی‌توان یک روش درمانی را برای تمام افراد توصیه کرد. هر بیمار نیاز به درمان مخصوص خودش دارد که توسط پزشک ماهر و مورد اعتمادش تعیین می‌شود.

 

منبع: فارس

 


پیشنهاد سردبیر: کشف روش جدید درمان چاقی

 

پیشنهاد سردبیر: فهرست خواص سیاه دانه

 

پیشنهاد سردبیر: همه چیز درباره کرم‌های مرطوب کننده پوست

12jav.net

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.