2024/11/25
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
پیشنهادات ما
چگونه عوارض جراحی زیبایی را کم کنیم؟

چگونه عوارض جراحی زیبایی را کم کنیم؟

انجام جراحی‌های زیبایی در برخی از افراد در ارتقاء وضعیت روحی و روانی و ارتباطات اجتماعی آنها نقش دارد.

دوات آنلاین-سراغ هر متخصص زیبایی و پلاستیک که می‌روی روی یک موضوع تاکید دارد و آن هم این‌که آمار جراحی‌های زیبایی در کشور بالا است. حالا خلیل رستمی، عضو انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی بر همین موضوع تاکید کرده و توضیحاتی را درباره انواع عمل‌های زیبایی ارائه داده است:

 

 جراحی‌های پلاستیک شامل دو قسمت جراحی‌های ترمیمی، بازسازی و سوختگی همچنین جراحی‌های زیبایی است که جراحی ترمیمی و بازسازی جراحی فک، صورت و اندام‌ها، ترمیم بافت نرم استخوان و تاندون همچنین بازسازی بافت بعد از برداشت تومور را شامل می‌شود.

 

 جراحی‌های زیبایی شامل جراحی سر و صورت،  تزریق چربی، کوچک و بزرگ کردن سینه، پروتز گذاری و ساکشن است که در ایران در میان جراحی‌های صورت جراحی بینی با استقبال بیشتری مواجه است.

 

                                                                  در همین رابطه:  تاثیر عمل‌های زیبایی بر شخصیت افراد

 

 متاسفانه بازار جراحی‌های زیبایی و اقدامات زیبایی در ایران و بسیاری از کشورهای نسبت به گذشته داغ شده است که بخشی از این جراحی‌ها برای رفع بدشکلی‌های ظاهری انجام می‌گیرد.

 

 انجام جراحی‌های زیبایی در برخی از افراد در ارتقاء وضعیت روحی و روانی و ارتباطات اجتماعی آنها نقش دارد.  البته انجام جراحی زیبایی برای هر فردی لازم نیست لذا ابتدا پزشک باید دلیل این مسئله را بررسی کند که آیا این موضوع ضرورت دارد یا خیر چرا که همه اعمال جراحی اعم از عمل زیبایی یا غیر زیبایی احتمال بروز عوارض را دارد بنابراین باید به این مسئله توجه داشت.

 

                                                                بیشتر بخوانید: همه روش‌هایی که برای جوانسازی پوست انجام می‌شود

 

 در صورتی که پزشک جراح ماهر و دوره دیده باشد می‌توان از بروز این عوارض کاست و در صورت وقوع آن را درمان کرد بنابراین مردم باید در انتخاب جراح حاذق دقت کنند و برای شناسایی این پزشکان به سایت انجمن جراحان زیبایی و پلاستیک مراجعه کرده تا دچار عوارض ناشی از جراحی نشوند.

 

منبع: فارس

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.