تاثیر پروتئین مغز آجیل بر سلامت قلب
بهتر است پروتئین کمتری از گوشت دریافت شود و مصرف بیشتر پروتئین گیاهی ناشی از مغزیجات و دانه ها در رژیم غذایی گنجانده شود
دوات آنلاین-تحقیقات جدیدی درباره تاثیر پروتئین گوشت و مغزهای آجیل بر سلامت قلب انجام و مشخص شده همانقدر که اولی برای قلب خطرناک است، مغزیجات و دانهها میتوانند به سلامت قلب کمک کنند.
این تحقیق که در دانشگاه لوما لیندا کالیفرنیا انجام شده نشان میدهد افرادی که پروتئین گوشت به میزان زیاد استفاده میکنند با افزایش ۶۰ درصدی ابتلا به بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند، درحالیکه افراد مصرف کننده مقادیر بالا پروتئین ناشی از مغزیجات و دانه ها، ۴۰ درصد با کاهش ابتلا به بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند.
«گری فریزر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «درحالیکه چربی های رژیمی بخشی از فاکتور پرخطر تاثیرگذار بر بیماری قلبی-عروقی هستند، پروتئین ها نقش مهمی ایفاء می کنند و غالبا تاثیرات مستقل آنها بر فاکتورهای پرخطر نادیده گرفته می شود.»
در این مطالعه، محققان تاثیر مصرف پروتئین های حیوانی را در مقابل پروتئین های گیاهی در ۸۱,۳۳۷ مقایسه کردند.
به گفته محققان رژیم غذایی سالم بر مصرف پروتئین تاکید دارد، اما ترجیحا بهتر است پروتئین کمتری از گوشت دریافت شود و مصرف بیشتر پروتئین گیاهی ناشی از مغزیجات و دانه ها در رژیم غذایی گنجانده شود.
12jav.net