سیب زمینی را چطوری در فر تنوری کنیم
طرز تهیه سیب زمینی تنوری به روش رستوران ها را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -سیب زمینی را می توانید خودتان در خانه با استفاده از فر مثل رستوران ها تنوری کنید. روش این کار در ادامه توضیح داده شده است.
مواد لازم برای تنوری کردن سیب زمینی
به نوشته خراسان، برای تهیه این سیب زمینی تنوری به 2 عدد سیبزمینی متوسط، دو قاشق چایخوری نمک، 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 2 قاشق چایخوری پاپریکا، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری سس خردل، حریره سیر و 100 گرم جعفری تازه نیاز داریم.

طرز تنوری کردن سیب زمینی
1. پوست سیب زمینیها را با اسکاچ کاملا تمیز میشوییم. هر سیب زمینی را به 8 قسمت خرد میکنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی فنری چگونه است
2. قطعههای سیب زمینی را درون یک ظرف نسبتا بزرگ میریزیم و به آن نمک، فلفل سیاه نیم کوب و پاپریکا اضافه و مخلوط میکنیم تا سیب زمینیها طعم بگیرند.
3. روغن زیتون را به سیب زمینیها اضافه و مجدد مخلوط میکنیم.
4. کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و تکههای سیب زمینی را روی آن میچینیم. سپس درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار میدهیم تا بپزد.
فیلم: دستور پخت کرامبل سیب زمینی با مرغ
5. پس از پختن سیب زمینیها آنها را از فر خارج میکنیم، درون ظرفی میریزیم و سس خردل را به آن اضافه میکنیم.
6. حریره سیر را به ظرف سیب زمینی و سس خردل اضافه میکنیم.
7. جعفری تازه ساطوری شده را به سیب زمینی اضافه و سپس همه مواد را با هم ترکیب میکنیم.
12jav.net