طرز تهیه هات داگ سوخاری با سیخ چوبی
اگر می خواهید در خانه هات داگ سوخاری درست کنید این مطلب شما را راهنمایی می کند.
دوات آنلاین -هات داگ از پرطرفدارترین فست فودها در سراسر جهان است. شما می توانید در خانه با استفاده از سیخ چوبی هات داگ سوخاری درست کنید. روش این کار در ادامه توضیح داده شده است.
مواد لازم برای هات داگ سوخاری
به نوشته خراسان شما برای درست کردن این فست فود ابتدا باید مواد زیر را فراهم کنید:
سوسیس هات داگ ۵ عدد
پنیر موزارلای لولهای ۵ عدد
نشاسته ذرت ۱۲۰ گرم
آرد گندم ۱۲۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
شیر ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر پانکو ۳ پیمانه
روغن مایع ۳ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
روش درست کردن هات داگ سوخاری
1- هر هات داگ را به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم. سپس هر قسمت را به سیخ چوبی میکشیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک هندی با سوسیس
2- به باقی مانده سیخ چوبی، پنیر موزارلای لولهای اضافه میکنیم؛ طوری که بالای هات داگ برش خورده قرار بگیرد.
3- نشاسته ذرت، آرد گندم و شکر را درون ظرفی مخلوط میکنیم.
4- یک عدد تخم مرغ را درون ترکیب قبل میشکنیم و هم میزنیم.
5- نمک و شیر را به ترکیب اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.
حتما بخوانید: سیب زمینی پنیری را چطور درست کنیم
6- موادی را که از ترکیب آردها و شیر و... درست کردیم درون یک لیوان بلند میریزیم و سیخهای هات داگ و پنیر را درون لیوان فرو میکنیم تا به مایه آغشته شود. سپس سیخ را درون پودر پانکو میغلتانیم و تمام سیخهای هاتداگ و پنیر را به این طریق آماده میکنیم.
7- در یک ماهیتابه مقدار زیادی روغن میریزیم و کورن داگها را درون آن شناور میکنیم تا کاملا سرخ شوند.
8- کورن داگ پنیری سوخاری را به همراه سس سوییت چیلی سرو میکنیم.
12jav.net