طرز تهیه غذای جدید با مرغ برای مهمانی
پیکاتای مرغ یک غذای ایتالیایی است که می تواند برای مهمانی جذاب باشد. دستور پخت آن را اینجا یاد بگیرید.
دوات آنلاین -یکی از غذاهای جدید که با مرغ می توانید درست کنید و برای مهمانی مناسب است، پیکاتای مرغ است که در ایتالیا طرفداران زیادی دارد و معمولا آن را با سس لیمویی می خورند.
مواد لازم برای پیکاتای مرغ
به نوشته بیتوته شما برای پخت این غذا برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:
فیله سینه مرغ 8 عدد
لیمو (شما از آب و پوست آن استفاده می کنید) 2 عدد
آرد گندم 4 قاشق غذاخوری
گیاه کیپر مقداری
نمک و فلفل سیاه به اندازه دلخواه
کره 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
برگ جعفری 1 شاخه
آب مرغ 400 میلی لیتر
دستور پخت غذای خارجی با مرغ
به طور کلی برای تهیه پیکاتای مرغ از سینه مرغ استفاده میشود. از آنجایی که این قسمت نسبتاً خشک گوشت مرغ است، پس از جذب طعم سس، از نظر بافت و طعم عالی است. در نظر داشته باشید که زمان تقریبی برای تهیه پیکاتای مرغ 50 دقیقه خواهد بود.
1. فیلههای مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ایتالیایی بروسکتا
2. سپس آرد را در ظرفی عمیق بریزید و هر فیله را از دو طرف آردپاشی کنید. این را در یک بشقاب کنار بگذارید.
3. سپس روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری کره را در ماهیتابه بریزید و حرارت را کم کنید.
4. وقتی روغن داغ شد، مرغ را در آن قرار دهید. سعی کنید از یک ماهیتابه پهن استفاده کنید. سپس فیلهها را دو طرف سرخ کنید. از حرارت برداشته و کنار بگذارید.
5. حالا نوبت قهوهای کردن حبههای سیر است. برای انجام این کار، آنها را خرد کرده و به همان تابهای که استفاده میکردید اضافه کنید. بقیه کره را اضافه کنید. حرارت را روی کم نگه دارید و صبر کنید تا سیر شروع به تغییر رنگ کند.
فیلم: آموزش تهیه خوراک قفقازی با مرغ
6. لیموها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. این مایع را به ماهیتابه اضافه کنید و یک لیوان آب مرغ نیز اضافه کنید.
7. اجازه دهید 10 دقیقه با حداقل آتش پخته شود.
8. بعد از این مدت هم بزنید و تست کنید. در صورت لزوم، چاشنی، نمک، آبلیمو یا آب بیشتری اضافه کنید.
9. وقتی سس به طعم دلخواه شما رسید، فیلههای مرغ را به ظرف برگردانید تا پختن آنها تمام شود و طعم سس گرفته شود.
فیلم: آموزش تهیه مرغ ترد و سیب زمینی به سبک فرانسوی
10. بعد از 5 دقیقه کیپرها را اضافه کنید. اگر سس روی مرغ را نپوشاند، یک لیوان دیگر آب مرغ یا آب اضافه کنید.
11. جعفری خرد شده را اضافه کنید.
12. برای جلوگیری از چسبندگی هم بزنید.
13. در آخر حرارت را خاموش کرده و پیکاتای مرغی را که آماده کردهاید در بشقاب سرو کنید.
12jav.net