2022/08/08
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ مرداد
بروسکتا چیست، طرز تهیه غذای ایتالیایی

بروسکتا چیست، طرز تهیه غذای ایتالیایی

این مطلب شما را برای درست کردن پیش غذای ایتالیایی به نام بروسکتا راهنمایی کرده است.

دوات آنلاین -بروسکتا یا بروشتا، نوعی پیش‌غذای خوشمزه و سبک ایتالیایی است که شما می‌توانید آن را به عنوان یک شام سبک و خوشمزه امتحان کنید.

 

مواد لازمبرای بروسکتا

به نوشته خراسان شما برای تهیه این پیش غذای ایتالیایی به مواد زیر نیاز دارید: نان تست: 8 عدد

گوجه ‌فرنگی: 4 عدد

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

ریحان تازه: 30 گرم

سیر: 5 حبه

کره: یک قاشق غذاخوری

پنیر موتزارلا یا پارمزان :به مقدار دلخواه

 فلفل و نمک: به مقدار لازم

بروسکتای ایتالیایی را چطور درست می کنند

دستور پخت بروسکتا

ابتدا سیرها را پوست و له کنید. سپس ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و کره را در آن  ذوب کنید.

 

فیلم: آموزش تهیه املت ژاپنی

 

سیر له‌شده را با کره تفت دهید تا بوی سیرها به مشام برسد و بعد آن را داخل یک کاسه بریزید.

 

گوجه‌فرنگی‌ها و ریحان را خرد و آن‌ها را به سیر سرد شده داخل کاسه اضافه کنید. سپس نمک و فلفل را به مواد داخل کاسه بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

 

فیلم: طرز پخت یک غذای مکزیکی تند

 

در ادامه ورقه‌های نان را با استفاده از قلم مو به روغن زیتون آغشته و آن‌ها را در  فر یا دستگاه توستر، بگذارید.

 

نان‌ها را در ماهیتابه گریل یا ماهیتابه ای با کف ضخیم هم  می‌توانید تست کنید؛ فقط باید ماهیتابه را چرب و هر دو طرف نان‌ها را با حرارت ملایم تست کنید.

 

مخلوط مواد را با قاشق روی نان‌های تست ‌شده بریزید و روی آن‌ها را با پنیر موتزارلا بپوشانید. به همین راحتی بروسکتای شما آماده شد.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.