طرز تهیه ادویه مرغ مجلسی در خانه
ادویه مرغ به شیوه رستورانی را با چی و چطوری درست کنیم؟
دوات آنلاین -ادویه ای که به مرغ می زنید نقش کلیدی در طعم آن دارد و راز خوشمزه شدن مرغ رستوران ها نیز در همین است. شما هم می توانید در خانه این ادویه را درست و غذای مجلسی خوشمزه درست کنید.
مواد لازم برای ادویه مرغ
به نوشته خراسان شما برای درست کردن این طعم دهنده به مواد زیر نیاز دارید:
هل سبز: ۷ گرم
پودر سیر: ۳ گرم
فلفل قرمز: ۵ گرم
زردچوبه: 50 گرم
پاپریکا: ۳۵ گرم
پودر زنجبیل: ۲۵ گرم
تخم گشنیز: ۸۰ گرم
پودر پیاز، مرزه خشک، جعفری خشک و پودر دارچین: از هر کدام ۱۰ گرم
زیره سبز و پودر آویشن: از هر کدام ۱۲ گرم
طریقه درست کردن ادویه مرغ رستورانی
ابتدا تخم گشنیز را داخل تابه بریزید و با حرارت کم تفتدهید. وقتی بوی تخم گشنیز بلند شد، به سرعت آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
بیشتر بخوانید: چه ادویه ای به قیمه بزنیم
حواستان باشد تخم گشنیز خیلی زود میسوزد. وقتی تخم گشنیز کاملا خنک شد، آن را آسیاب کنید تا پودر شود. در مرحله بعد مرزه و جعفری خشک را آسیاب کنید.
حالا مواد آسیاب شده را داخل یک کاسه بریزید و پودر پیاز، پودر سیر، زردچوبه، پودر دارچین، پودر زنجبیل، هل سبز، زیره سبز، فلفل قرمز، پودر آویشن و پاپریکا را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
ادویه را داخل شیشهای بریزید و از آن در هنگام پخت مرغ استفادهکنید. توجه داشتهباشید که با استفاده از این ادویه به ادویه دیگری در زمان پخت نیازندارید.
12jav.net