3 روش برای تهیه سیب زمینی شکم پر خوشمزه
با 3 دستور تهیه برای درست کردن سیب زمینی شکم پر آشنا شوید.
دوات آنلاین -سیب زمینی شکم پر از جمله غذاهای مناسب برای شام است که می توان در آن خلاقیت به خرج داد و به روش های مختلف درست کرد. سه طرز تهیه این غذا در ادامه آمده است.
ایده هایی برای سیب زمینی شکم پر
همشهری نوشت: بعد از پخت کامل سیب زمینی ها از طرفین آنها را کمی فشار داده و از قسمت بعلاوه باز کنید. البته برای این کار نیاز است با چاقو قسمتهای بریدهشده را عمیقتر و وسیعتر کنید. حالا نوبت به پر کردن هر کدام از سیب زمینیها با ترکیب مواد دلخواهتان میرسد.
یادتان باشد سیب زمینیهایی انتخاب کنید که تقریبا هماندازه بوده و پوست آنها بریدگی و ترک نداشته باشد. با فرو کردن چاقوی نوک تیز از پخت کامل سیب زمینیها مطمئن شوید.
سیب زمینی شکم پر با سبزیجات
مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر به شرح زیر است
۴ عدد سیب زمینی متوسط
روغن زیتون
نمکر
۳ قاشق سوپخوری روغن مایع گیاهی
۲ عدد تره فرنگی (خلالی خرد شود)
۲ عدد هویج (خلالی خرد شود)
۲ عدد کدوی سبز (خلالی خرد شود)
۱۰۰ گرم بلال کوچک کنسروی
۱۰۰ گرم قارچ (حلقه حلقه شود)
۳ قاشق سوپخوری سویا سس
۱ قاشق سوپخوری روغن کنجد
مقداری کنجد برای تزئین
بیشتر بخوانید: غذا با سیب زمینی و قارچ چی بپزیم
روغن را داغ کنید و سبزیجات- به جز قارچ- را پنج دقیقه حرارت دهید، سپس قارچ را اضافه کنید. سویاسس و روغن کنجد رابریزید تا شروع به جوشیدن کرد، کنجد را اضافه کنید. حالا سیب زمینی را پر کنید.
سیب زمینی شکم پر با مخلوط لوبیا
۱ قوطی کنسرو لوبیا چیتی
۱ پیمانه پنیر خامهای
۲ قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی تند
۱ قاشق چایخوری پودر زیره
نمک و فلفل سیاه
در همین زمینه: غذای حاضری با سیب زمینی چی درست کنیم
سیب زمینی با مخلوط ذرت و پنیر
۴۵۰ گرم ذرت دانهای شیر (نرم باشد)
۱۰۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده
۱ قاشق چایخوری مخلوط پودر سبزیجات معطر
جعفری تازه برای تزئین
نمک و فلفل
ذرت، پنیر و پودر مخلوط سبزیجات را به همراه نمک با هم مخلوط کرده و یکی دو دقیقه روی شعله ملایم حرارت دهید. سپس با قاشق داخل سیب زمینیها را پر کنید.
12jav.net