فوت و فن های خوشمزه شدن دیزی سنگی
اگر می خواهید دیزی شما خوشمزه تر از همیشه شود از این ترفندها استفاده کنید.
دوات آنلاین -دیزی از جمله غذاهای سنتی است که اگر فوت و فن تهیه آن را خوب بلد باشید واقعا طعمی بی نظیر پیدا می کند. ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن دیزی سنگی در ادامه آمده است.
ترفندهای پخت دیزی سنگی
خراسان درباره روش هایی که دیزی شما را خوش طعم تر می کند چنین نوشت:
1) این دستور فقط باید درون یک دیزی سنگی اجرا شود.
فیلم: طرز تهیه ته چین باقالی پلو با مرغ یا گوشت
2) حدود 400 گرم گوشت استخوانی گوسفندی و 100 گرم دنبه را داخل ظرف بیندازید. میتوانید تا 500 گرم گوشت استفاده کنید.
3) یک ونیم پیمانه نخود، لوبیا سفید خیس خورده و یک عدد پیاز بزرگ را که 4 قسمت شده اضافه کنید.
4) زردچوبه، فلفل و دارچین را در آخر اضافه کنید. آب را تا روی مواد اضافه کنید.
5) دیزی سنگی را روی گازی که شعلهپخش کن دارد بگذارید.
6) بعد از حدود یک ساعت و نیم کف روی گوشتها را بگیرید.
بیشتر بخوانید: رازهای جا افتادن و خوش رنگ شدن خورشت قیمه
7) از ابتدای کار حدود 4 ساعت زمان لازم است تا گوشت حسابی بپزد.
8) حالا نوبت یکی از فوتهای کوزهگری کار است. دو عدد لیموعمانی اضافه کنید.
9) حالا نوبت اضافه کردن 2 گوجه بزرگ و سه سیبزمینی متوسط است.
10) بعد از یک ساعت گوجه، سیبزمینی و دنبه را جدا کنید. پوست گوجهها را بگیرید و همه را با هم له کنید.
در همین زمینه: ترفندهایی برای رستورانی شدن قورمه سبزی
11) به مواد جدا شده، دو قاشق رب، ادویههایی مثل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و مرزه اضافه کنید. ترجیحاً همه ادویهها یک قاشق و فلفل نصف قاشق باشد.
12) سیبزمینی، گوجه و ادویهها را روی حرارت تفت بدهید.
13) خوب که مواد مخلوط شد درون آبگوشت بریزید تا بیشتر از 15 دقیقه داخل آن باشد.
14) غذای ویژه شما آماده است. گوشت کوبیده فراموش نشود.
12jav.net