مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -چلو گوشت مجلسی را هم می توان با گوشت گوسفندی درست کرد و هم گوساله. طرز تهیه و دستور پخت این غذا که در ان از هویج نیز استفاده شده در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم به طور کامل شرح داده شده است.
برنج: ۳ لیوان پیمانه
گوشت گوسفند یا گوساله (خورشتی): ۵۰۰گرم
روغن (مایع، زیتون یا کره): یک سوم پیمانه
پیاز: ۲ عدد متوسط
بیشتر ببینید: فیلم طرز تهیه ته چین آلبالو مجلسی
سیر: ۳حبه بزرگ
هویج: ۳ عدد متوسط
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
برگ بو: ۳ تا ۴ عدد (در صورت دلخواه)
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ ۲قاشق سوپخوری
زرشک نصف پیمانه
خلال پرتقال نصف پیمانه به دلخواه
نمک: به میزان لازم
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.