چکار کنیم سیب زمینی سرخ کرده ترد و رستورانی شود
فوت و فن های ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -حتما برای شما هم این سوال پیش آمده که رستوران ها و فست فودها چکار می کنند که سیب زمینی سرخ کرده شان اینقدر ترد و خوشمزه می شود. فوت و فن این کار در ادامه توضیح داده شده است.
اول اینکه حتما از سیب زمینی های درشت استفاده کنید و برای هر 2 عدد سیب زمینی نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه بریزید.
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی
خراسان نوشت: ابتدا سیب زمینی ها را پوست می کنیم،می شوییم و به صورت بلند و یکاندازه خلالی میکنیم. در یک قابلمه آب را جوش میآوریم و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم.
بیشتر بخوانید: دستور تهیه سیب زمینی و ژامبون و پنیر
سپس سیبزمینیهای خلالی را داخل قابلمه آب جوش میریزیم و بعد از 5دقیقه آبکش میکنیم و روی یک دستمال حولهای تمیز میچینیم تا سریع تر خشک شوند.
سیبزمینیها را داخل ظرفی می ریزیم و نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم.
در این مرحله داخل یک ظرف گود مقداری روغن مخصوص سرخکردنی میریزیم و صبر میکنیم تا کاملا داغ شود و قل بزند. اکنون وقت اضافه کردن سیبزمینیهاست.
پس از 5 دقیقه سیبزمینیها را از روغن خارج میکنیم و روی توری فلزی قرار میدهیم تا روغن اضافیشان خارج شود.
سپس یک بار دیگر سیبزمینیها را داخل روغن با حرارت بسیار بالا سرخ می کنیم تا خشک و طلایی شوند. یکی از مهمترین دلایلی که سیب زمینیهای بیرون، خشک و کرانچی میشوند همین حرارت بالای روغن و سرخ کردن در دو نوبت است.
پس از این که سیبزمینیها سرخ شدند آن ها را مجدد داخل توری فلزی میریزیم تا روغن اضافیشان خارج شود و در پایان با سس دلخواه سرو میکنیم.
12jav.net