2024/05/23
۱۴۰۳ پنج شنبه ۳ خرداد
دستور تهیه سیب زمینی و ژامبون و پنیر به‌عنوان غذایی خاص و ویژه

دستور تهیه سیب زمینی و ژامبون و پنیر به‌عنوان غذایی خاص و ویژه

سیب زمینی وقتی با ژامبون و پنیر همراه می شود یک فسد فود بسیار لذیذ است که می توانید روش درست کردن آن را در اینجا بخوانید.

دوات آنلاین-سیب زمینی سرخ شده با هر روشی که درست شود لذیذ  و البته برای بچه‌هایی که در سن رشد هستند بسیار مفید است.اگر فرزند سختگیری در غذا خوردن دارید به شما پیشنهاد می‌کنیم سیب زمینی سرخ شده را با ژامبون و پنیر برایشان آماده کنید.

دستور تهیه سیب زمینی با ژامبون و پنیر

به چه موادی نیاز داریم

سیب زمینی متوسط:6 عدد

روغن زیتون

روغن کانولا

نمک و فلفل

ژامبون:6 برش نازک

پنیر رنده شده چدار:150 گرم

خامه ترش:نصف پیمانه

پیازچه:ریز خرد شود

 

روش درست کردن سیب‌ زمینی سرخ کرده با ژامبون و پنیر

ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و آن ها را با هر روشی که دوست دارید (فر یا مایکروویو) بپزید. اگر می خواهید با فر بپزید روی سیب زمینی ها را روغن زیتون بمالید و آن ها را درون فر به مدت یک ساعت با حرارت 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا درون آن ها خوب پخته شود و اگر از مایکروویو استفاده می کنید روی آن ها را روغن زیتون بمالید وهر سیب زمینی را روی حداکثر حرارت به مدت 5 دقیقه بپزید.

 

فیلم: طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با فر

 

همزمان با پختن سیب زمینی ها، قطعات ژامبون را درون یک تابه با مقداری روغن، روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند حرارت دهید. با استفاده از دستمال خشک کن آشپزخانه روغن های اضافی ژامبون را بگیرید، سپس آن ها را خرد کنید.

 

سیب زمینی ها را از درون فر خارج کرده و بگذارید به اندازه کافی خنک شوند، سپس آن ها را از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و با استفاده از قاشق درونشان را تا نیم سانتی متر مانده به پوست خارج کنید.

 

درجه فر را تا 450 درجه فارنهایت افزایش داده و بیرون و درون سیب زمینی ها را روغن کانولا بمالید و و به مقدار لازم روی آن ها نمک بپاشید وهر طرف آن ها را به مدت 10 دقیقه درون فر حرارت دهید سپس آن ها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.

 

سیب زمینی ها را روی شبکه سیمی فر قرارداده و درون آن ها را فلفل و پنیر چدار و ژامبون سرخ کرده بریزید و آن ها را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر آن ها ذوب شود حرارت دهید.

 

سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و آن ها را درون ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار داده و روی هر کدام از آن ها، مقداری خامه ترش بریزید سپس روی خامه ها را به عنوان لایه آخر، مقداری پیازچه قرار دهید.

 

منبع: نمناک

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.