فیلم آموزش تهیه شیرینی رزت با پودر پسته و بادام
دستور پخت شیرینی رزت با فر را به صورت مرحله به مرحله در این ویدئو تماشا کنید.
دوات آنلاین -شیرینی رزت از جمله شیرینی های مجلسی است که می توان آن را با پودر پسته یا بادام درست کرد. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت این شیرینی را آموزش داده است.
مواد لازم برای شیرین رزت
آرد ۸۰ گرم
آرد برنج ۲۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
پودر شکر ۴۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر پسته یا بادام ۳۰ گرم
سفیده تخم مرغ یک عدد کوچک
شکر ۱۵ گرم
گلاب ۲ قاشق سوپخوری
کره ۱۰۰ گرم
بیشتر ببینید: فیلم آموزش پخت شیرینی قلبی
دستور پخت شیرینی رزت
در ظرفی کره شکر و پودر شکر را با همزن زده سپس سفیده را اضافه کرده و بعد کمی هم زده و سپس زرده ها را به همراه گلاب اضافه کنید و سپس آرد برنج و نشاسته ذرت را مخلوط کرده تا خمیری نرم به دست آید.
خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره رزت روی کاغذ روغنی قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.
12jav.net