دستور پخت کیک زبرا در قابلمه یا فر
طرز تهیه خانگی کیک زبرا با استفاده از فر و همچنین روش بدون فر را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -کیک زبرا از جمله کیک هایی است که نوع خانگی آن خیلی خوشمزه می شود این کیک را هم می توانید با استفاده از فر درست کنید و هم بدون فر و در قابلمه روی اجاق گاز بپزید.
برای تهیه کیک زبرا چی لازم داریم
به نوشته غذالند شما برای پختن این کیک خانگی باید مواد زیر را تهیه کنید:
تخم مرغ: 4 عدد
آرد:400 گرم
شکر:200 گرم
روغن مایع:200 میلی لیتر
شیر:130 ملی لیتر
پودر کاکائو:2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر:2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک زبرا خانگی
ابتدا 4 عدد تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا تخم مرغ باز شود.
فیلم: آموزش پخت کیک صبحانه
حالا شکر را در چند مرحله افزوده و مجدد هم بزنید تا مایه کرم رنگ و یکدست شود.
در ادامه روغن را افزوده و شیر را هم بریزید و هم بزنید. در مرحله بعد آرد را در چند نوبت به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به یکی از آن ها 2 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید. قالب کیک را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید و مجدد چرب کنید.
فیلم: پنکیک کاکائویی را چطور درست کنیم
حالا یک ملاقه از مایه سفید داخل قالب بریزید و روی آن یک ملاقه مایه کاکائویی اضافه کنید.
به همین ترتیب همه مواد را لایه به لایه بریزید و در آخر با یک عدد خلال دندان و یا چاقو روی کیک طرح بیاندازید. کیک را برای 50 دقیقه تا یک ساعت با دمای 175 درجه بپزید.
روش پخت در قابلمه
به جای قالب از قابلمه استفاده کنید و در مرحله پایانی قابلمه را به همراه شعله پخش کن روی حرارت بسیار ملایم قرار داده و یک دم کنی روی در قابلمه بگذارید. بعد از نیم ساعت می توانید کیک را با خلال دندان امتحان کنید و در صورتی که به طور کامل پخته بود، از قابلمه دربیاورید.
12jav.net