2024/12/09
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ آذر
پیشنهادات ما
فوت و فن و طرز تهیه پیراشکی کرم دار بازاری

فوت و فن و طرز تهیه پیراشکی کرم دار بازاری

پیراشکی کرم دار به سبک بازاری را می توانید خودتان در خانه تهیه کنید.

دوات آنلاین -پیراشکی های کرم دار بازاری واقعا طعم عالی و بی نظیری دارند اما شما می توانید نوع خانگی همین شیرینی را به همان خوشمزگی تهیه و میل کنید.

 

مواد مورد نیاز برای پیراشکی خانگی

به نوشته بیتوته شما برای درست کردن پیراشکی ابتدا باید مواد زیر را فراهم کنید:

خمیر مایه  ۱.۵ قاشق سوپخوری

شکر      ۱ قاشق مرباخوری

 آب ولرم نصف پیمانه

آرد        ۵۰۰ گرم

نمک      نصف قاشق مرباخوری

روغن مایع نصف قاشق غذاخوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دونات خانگی بدون فر

 

برای کرم پیراشکی چی نیاز داریم

مواد مورد نیاز برای کرم وسط پیراشکی نیز به شرح زیر است:

شیر یا آب جوش    ۱.۵ پیمانه

 شکر یک و نیم پیمانه

 آرد ١پیمانه

 وانیل‏ یک و یک چهارم قاشق چایخوری

پیراشکی کرم دار خانگی را چطوری درست کنیم

دستور پخت پیراشکی کرم دار بدون فر

یک دوم پیمانه آب ولرم را داخل یک کاسه بریزید، یک دوم قاشق مرباخوری شکر را به آن اضافه کنید.

 

در این مرحله خمیر مایه را روی آن بپاشید و درب ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاید. (ولرمی آب باید در حدی باشد که با دست کاملا حس شود زمان لازم برای عمل آمدن خمیر مایه بین ٥ دقیقه است!)

 

بعد این مخلوط را، آب و شکر و نمک مخلوط کنید و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید روغن را وقتی خمیر كمی شل اضافه می كنیم.

 

روی یک سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود! خمیر را داخل یک ظرف بگذارید و روی آن را بپوشانید و بگذارید در یک جای گرم ۲ ساعت بمانه تا حجم آن ۲ برابر شود.

 

بعد از این مدت دوباره روی سطحی را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی از خمیر در بیاورید و بگذارید حدود ۱ ساعت بماند تا دوباره حجم آن ۲ برابر شود!

 

حالا در یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها را سرخ کنید. بعد هم آن ها را کمی برش بدهید و از کرم وسط آن ها بگذارید.

 

فیلم: پنکیک کاکائویی را چطور درست کنیم

 

کرم را چطور درست کنیم

تمام مواد را به غیر از وانیل با هم مخلوط کنید و روی شعله کم بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر هم وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.