آش لبو را چطوری درست کنیم
طرز تهیه و دستور پخت آش لبو را در این مطلب بخوانید و آن را در خانه بپزید.
دوات آنلاین -یکی از آش های زمستانی که اتفاقا برای سرماخوردگی هم بسیار مفید است آش لبو است که می توانید آن را با کشک یا قره قوروت میل کنید. طرز تهیه آن در ادامه توضیح داده شده است.
مواد لازم برای آش لبو
به نوشته چاردیواری جام جم شما برای تهیه آش لبو به مواد زیر نیاز دارید:
لبو: ۲ عدد متوسط
رشته آش: ۱۰۰ گرم
نخود: ۳ قاشق غذاخوری
لوبیا قرمز: ۳ قاشق غذاخوری
عدس: ۳ قاشق غذاخوری
گشنیز ساطوری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد متوسط
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
نعنا خشک: به مقدار دلخواه
کشک یا قره قروت: به مقدار دلخواه
آرد سفید: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه آش لبو
برای تهیه آش لبو یا آش چغندر قرمز در ابتدای کار نخود، لوبیا قرمز و عدس را هر کدام به صورت جدا از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت آش شلغم
سپس هر کدام را به صورت جدا با کمی آب بپزید و در ظرفی جدا قرار دهید. در ظرف دیگر، لبوها را پوست کنده و با کمی آب بپزید.
بعد از اینکه لبوها کاملا پخته و خنک شدند، آنها را بهصورت نگینی خرد یا رنده کنید. (از آنجا که زمان نسبتا زیادی برای پخت لبو لازم است، میتوانید از زودپز هم استفاده کنید.) در یک قابلمه متوسط حبوبات و لبوی پخته را همراه با آب لبو بریزید. بگذارید مواد آش به همراه آب لبو چند قل بخورد تا خوب جا بیفتد.
جعفری و گشنیز خرد شده را اضافه کنید. در مرحله آخر هم رشته آش را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد با هم بپزند و آش لبو جا بیفتد و لعاب بیندازد.
برای تزیین روی آش لبو یا آش چغندر قرمز از نعناع داغ استفاده کنید. آش لبو، هم به صورت ترش و هم به شکل ملس پخته میشود و بسته به سلیقه خود میتوانید به میزان دلخواه قره قروت یا کشک استفاده کنید.
12jav.net