2023/02/06
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ بهمن
آبنبات میوه ای خانگی را چطور درست کنیم

آبنبات میوه ای خانگی را چطور درست کنیم

طرز تهیه آبنبات میوه ای را در اینجا یاد بگیرید و آن را خودتان در خانه درست کنید.

دوات آنلاین -یکی از تنقلات جذاب و محبوب برای همه به ویژه بچه ها آبنبات میوه ای است که شما می توانید خودتان آن را در خانه تهیه کنید. این طوری سالم تر و مطمئن تر هم خواهد بود.

 

مواد مورد نیاز برای آبنبات میوه ای

به نوشته ایرنا زندگی شما برای درست کردن این آبنبات ابتدا باید مواد زیر را تهیه کنید:

میوه دلخواه به میزان لازم

شکر۱ پیمانه

آب ۱ پیمانه

رنگ خوراکی یا زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه آبنبات میوه ای خانگی

روش تهیه آبنبات میوه ای

ابتدا میوه های مورد نظر را به خوبی بشویید. میوه ها را به شکل و اندازه دلخواه با یک چاقوی تیز برش بزنید. درون قابلمه ای شکر و آب را ریخته و مخلوط کنید.

 

بیشتر بخوانید: آموزش طرز تهیه نقل خانگی

 

قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط شکر و آب به جوش بیاید و تمام دانه های شکر در آب حل شود. میوه هایی را که از قبل برش داده اید داخل قابلمه بریزید و زیر حرارت را کم کنید.

 

رنگ خوراکی یا زعفران را بیافزایید. ۴۰ دقیقه اجازه دهید تا میوه درون این شربت به آرامی حرارت ببیند.

 

برش های میوه را از داخل شربت خارج کرده و آن ها را بر روی یک ورقه سیلیکونی قرار دهید. اجازه دهید تا به طور کامل خشک و خنک شود.

 

آبنبات های میوه ای شما آماده است، می توانید آن ها را در ظرف دلخواه بریزید.

 

چند نکته ریز

مقدار آب و شکر شما به میزان میوه هایتان بستگی دارد.

 

بهتر است میوه ها را با پوست برش بزنید.

 

در همین زمینه: طرز تهیه کیک اسفنجی خانگی برای تولد بدون فر

 

برش میوه ها نباید ضخیم باشد.

 

شما می توانید از سیب، پرتقال و انواع دیگری از میوه ها برای درست کردن آبنبات استفاده کنید.

 

اگر شربت شما غلیظ تر و قهوه ای تر باشد؛ برش های میوه بعد از خارج شدن از شربت، آبنباتی تر می شوند.

 

زمانی که میوه‌ها را از آب و شکر خارج کردید، تا وقتی هنوز داغ است، می‌توانید میوه آبنباتی را در پودر نارگیل یا ترافل‌های رنگی فرو ببرید و بغلتانید یا از گلبرگ‌های خوراکی برای جلوه زیبای آبنبات‌های میوه‌ای استفاده کنید.

 

برای تهیه آبنبات میوه ای بسته به نوع میوه شما به زمانی بین ۲۰ دقیقه تا ۴۵ دقیقه نیاز دارید.

 

میوه ها در دمای محیط به مدت ۲ تا ۳ روز برای خشک شدن نیاز دارند، برای تسریع خشک شدن میوه ها می توانید آنها را روی شوفاژ یا بخاری قرار دهید.

 

آبنبات های میوه ای را داخل ظرف بزرگتری قرار دهید تا نشکند.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.