2024/04/19
۱۴۰۳ جمعه ۳۱ فروردين
آموزش طرز تهیه نقل خانگی

آموزش طرز تهیه نقل خانگی

برای درست کردن نقل با طعم های مختلف در خانه از راهنمایی های این مطلب استفاده کنید.

دوات آنلاین -درست کردن نقل خانگی هم خودش لذت بخش است و هم نتیجه کار بسیار عالی و خوش طعم می شود. پس با طرز تهیه آن که در ادامه به نقل از روزنامه خراسان آموزش داده شده دست به کار شوید.

 

مواد لازم برای درست کرد نقل خانگی

 شکر- ۶ لیوان دسته‌دار

گلوکز یا مقداری کرم تار تار- یک قاشق غذاخوری

بادام کامل - به مقدار لازم

 مغز گردوی نصف شده - به مقدار لازم

 پسته - به مقدار لازم

روش تهیه شرینی نقل در خانه چگونه است

دستور تهیه نقل خانگی

1- در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی خانگی نقل با طعم‌های مختلف، باید مقداری آب داخل یک قابلمه یا ماهی تابه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. گاز را با شعله متوسط روشن کنید و شکر و آب را هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

 

بیشتر بخوانید: چطور خودمان در خانه باقلوای ترکی درست کنیم

 

2- با کمک لیسک کناره‌های قابلمه را تمیز کنید و اجازه دهید ترکیب آب و شکر به جوش بیاید.

 

3- در مرحله دوم باید گلوکز مایع یا کرم تارتار را به ترکیب آب و شکر اضافه کنید و به سرعت مواد را هم بزنید.

 

4- آن قدر به این کار ادامه دهید تا وقتی از این ترکیب برمی‌دارید، بعد از چند دقیقه حالت خمیری و نرم به خود بگیرد.

 

5- بعد از آماده شدن مواد نقل شعله گاز را خاموش کنید و آن‌ها را داخل یک ظرف با ارتفاعی حداقل ۴ سانتی‌متر بریزید. اجازه دهید مواد نقل کمی خنک شود.

 

6- برای درست کردن نقل با طعم‌های مختلف، باید مغز‌ها را داخل موادی بریزید که برای نقل تهیه کرده‌اید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان شیرمال ساده و نان فطیر خانگی

 

 7- سپس به آرامی و با کمک یک چاقو یا قاشق کوچک، مغز‌ها را خارج کنید. نقل‌ها را داخل یک ظرف و روی کاغذ روغنی بچینید و بعد از این‌که یک سمت آن ها خشک شد، برگردانید تا سمت دیگر نقل ها هم خشک شود. توجه داشته باشید که نقل‌ها به همان شکلی که شما آن‌ها را می‌چینید، خشک می‌شوند. پس سعی کنید آن‌ها را به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی قرار دهید.

برای درست کردن نقل خانگی چه نکاتی را باید رعایت کنیم

نکات مهم برای نقل خانگی

1- می‌توانید برای درست کردن نقل‌های کوچک از تکه‌های مغز کوچک مثل خرده گردو، فندق ، پسته و ... استفاده کنید.

 

2- اگر دوست دارید نقل‌های رنگی درست کنید، می‌توانید مقداری زعفران یا رنگ مخصوص غذا به خمیر نقل‌ها اضافه کنید.

 

3- برای طعم دادن به نقل‌ها می‌توانید در خمیر نقل از دانه گشنیز آسیاب شده، پودر هل، مقداری عصاره بیدمشک یا حتی گل محمدی خشک و هر چیزی که دوست دارید، استفاده کنید.

 

4- برای خوش عطر و طعم شدن نقل خانگی می‌توانید در مرحله اول به جای اضافه کردن آب به شکر، از گلاب یا عرق بیدمشک استفاده کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.