ذرت بخارپز با شیر را چطوری در خانه تهیه کنیم
ذرت بخارپز گزینه ای جذاب برای میان وعده است. دستور پخت آن با شیر را اینجا یاد بگیرید.
دوات آنلاین -یکی از میان وعده ای پر طرفدار ذرت بخارپز است که با شیر بسیار خوردتی و مطبوع می شود. دستور پخت و طرز تهیه نوع خانگی این میان وعده جذاب در ادامه توضیح داده شده است.
مواد لازم برای ذرت بخارپز
به نوشته خراسان شما برای درست کردن این میان وعده ب مواد زیر نیاز دارید:
آب: چهار فنجان
ذرت تازه: شش عدد
سیر: شش حبه
برگ تازه آویشن: یکچهارم فنجان
شیر: یک فنجان
کره پاستوریزه: 100 گرم
نمک: به مقدار لازم
دستور پخت ذرت خانگی
1-برای شروع آب پز کردن ذرت، یک قابلمه متوسط بردارید. چهار فنجان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.
بیشتر بخوانید: چگونه در خانه ذرت را بپزیم که سفت نشود
2-ذرتها را از وسط نصف کنید. سپس، حبههای سیر را پوست بگیرید و به صورت ریز خرد کنید.
3-سیر، آویشن، شیر، کره و نمک را به آب اضافه کنید. ذرتها را با احتیاط داخل قابلمه بچینید و حرارت را کم کنید. بسته به نوع ذرتی که استفاده میکنید، زمان پخت متفاوت است. بنابراین هر چند دقیقه یک بار به کمک چنگال ذرتها را بررسی کنید و از پختن آنها مطمئن شوید.
4-بعد از این که ذرتها پختند، آنها را از قابلمه خارج و بلافاصله سرو کنید.
12jav.net