دستور پخت کباب بلغاری با گوشت و مرغ
کباب بلغاری یکی از خوشمزه ترین کباب ها است که البته طرز تهیه آن کمی سخت است.
دوات آنلاین -کباب بلغاری غذایی بسیار لذیذ است که در آن هم از گوشت قرمز استفاده می شود و هم مرغ. برای تهیه این غذا بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید. دستور پخت این نوع کباب را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کباب بلغاری
به نوشته غذالند شما برای درست کردن این کباب برای 4 نفر ابتدا باید مواد زیر را آماده کنید:
فیله گوساله و یا گوشت راسته گوسفند : نیم کیلو گرم
سینه مرغ بدون استخوان : 300 گرم
کره : 100 گرم
زعفران دم کرده : دو قاشق چایخوری
سس سویا : یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ریز رنده شده : دو عدد
نمک : به میزان لازم
ادویه : به میزان لازم
طرز تهیه کباب بلغاری
برای پخت این کباب ابتدا سینه مرغ را به تکه های یک اندازه 4*3 سانتی متر برش بزنید. گوشت راسته گوسفند را هم در عرض 2 سانتی متر و طول 12 به شکل نواری برش دهید.
فیلم: آموزش تهیه گشنیز کباب
در این مرحله از طرز تهیه آب پیاز رنده شده را به خوبی بگیرید و در ظرفی مناسب پیاز و سس سویا و نصف زعفران دم کرده را با یکدیگر مخلوط کنید .
سپس مرغ را روی سطح مناسبی قرار دهید و گوشت راسته و یا فیله را دور آن بپیچید به طوری که مرغ در میان نواری از گوشت راسته و یا فیله قرار بگیرد .
توجه داشته باشید که برای هر سیخ باید 6 تا 8 تکه را به همین صورت آماده کنید . سپس با کمک قلمویی تمیز از مخلوط پیاز روی تکه های گوشت آماده شده بمالید.
در مرحله بعدی بهتر است تکه های گوشت را روی زغال کباب کنید. در صورتی که به زغال دسترسی ندارید می توانید برای کباب کردن تکه های گوشت از کباب پز برقی و یا گازی استفاده کنید .
بیشتر بخوانید: دستور پخت مرحله به مرحله کباب برگ
توجه داشته باشید که حرارت باید برای مغز پخت شدن کباب ها ملایم باشد . بعد از اینکه کباب ها خودشان را گرفتند و آب آن ها به خوبی کشیده شد کره را ذوب کنید .
سپس کره را درون ظرفی مناسب با باقی مانده زعفران و فلفل و نمک به خوبی مخلوط کنید و با کمک قلمو از مخلوط کره روی کباب ها بمالید.
توجه داشته باشید که بعد از پخت کامل کباب ها نیز باید این کار را دوباره تکرار کنید تا از خشک شدن کباب ها جلوگیری شود.
ترفندهایی برای نرم شدن کباب
برای اینکه گوشت قرمز و سفید را نرم کنید باید یک کیوی را ورق ورق کنید سپس کیوی را به همراه مقدار کمی پیاز در لا به لای گوشت قرار دهید.
فیلم: آموزش پخت جوجه کباب بدون فر
توجه داشته باشید که پیاز برای از بین بردن بوی خامی گوشت قرمز و سفید مفید است و از کیوی هم می توانید برای نرم کردن انواع گوشت استفاده کنید.
توجه داشته باشید که انواع گوشت قرمز و سفید نباید بیشتر از 15 دقیقه درون مخلوط پیاز و کیوی قرار داده شدند در غیر این صورت گوشت بافت خود را از دست می دهد و همچنین مزه ناخوشایندی پیدا می کند.
در تهیه کباب بلغاری می توانید برای نرم کردن گوشت از انجیر تازه نیز استفاده کنید.
توجه داشته باشید که در ابتدای پخت انواع گوشت قرمز نباید از نمک برای مزه دار کردن استفاده کنید زیرا نمک باعث می شود تا گوشت دیر پز و سفت شود.
12jav.net