طرز تهیه غذای برنجی با بال مرغ؛ ارمنی پلو
ارمنی پلو غذای خوشمزه ای است که با بال مرغ درست می شود. دستور پخت آن را در اینجا بخوانید.
دوات آنلاین -با بال مرغ می توان غذای برنجی هم درست کرد. ارمنی پلو غذایی است که اگر یک بار در خانه بپزید حتما طرفدار همیشگی آن می شوید.
مواد لازم برای ارمنی پلو
به نوشته چار دیواری جام جم شما برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:
برنج: ۴ پیمانه
بال مرغ: یک کیلو
پیاز متوسط: یک عدد
آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر: به میزان لازم
روغن زیتون یا کره: به میزان لازم
دستور پخت ارمنی پلو
بالها را شسته و در آبکش میریزیم و وقتی آب اضافهشان رفت آنها را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن پیاز خلالشده درشت، زعفران دم کرده، آب لیموترش تازه، نمک و فلفل سیاه، روغن زیتون و پودر سیر ریخته و خوب با هم مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و حدود یک ساعت استراحت میدهیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر
در این فاصله برنج را که از قبل شسته و با کمی آب ولرم و نمک خیس کردهایم، با آب تازه در قابلمهای ریخته و روی حرارت میگذاریم و وقتی پخت، آن را آبکش کرده و به دو قسمت تقسیم میکنیم.
روی یک قسمت زعفران دمکرده ریخته و خوب هم میزنیم. در قابلمهای کمی روغن یا کره ریخته و روی حرارت میگذاریم. بعد بالها را کف آن چیده و روی آن برنج زعفرانی ریخته و با پشت قاشق خوب فشار میدهیم تا کاملا چسبیده و فشرده شود. سپس برنج سفید را روی آنها ریخته و با پشت قاشق فشار میدهیم و روی دم میگذاریم.
فیلم: دستور پخت غذای یونانی با بال و کتف مرغ
در نهایت وقتی برنج خوب دم افتاد و بالها سرخ شد آن را در دیس مناسبی برگردانده و با خلال پسته و زرشک تفتدادهشده تزئین کرده و با انواع ترشی سرو میکنیم.
چند فوت و فن
برای خوشمزهترشدن غذا میتوانیم از یک پیمانه برنج دودی استفاده کنیم.
به جای بال مرغ میتوانیم از بال بوقلمون هم استفاده کنیم فقط زمان پخت بیشتر میشود.
بنا به ذائقهمان میتوانیم از ادویههای متنوع مانند زیره استفاده کنیم که باعث خوشمزهترشدن آن میشود.
باید از بالهای درشت استفاده کنیم تا موقع سرخشدن کف قابلمه خشک نشود.
12jav.net