ببینید: طرز تهیه یک غذای خوشمزه با بال و کتف مرغ
چیکن ساگاناکی یک غذای خوشمزه با بال و کتف مرغ است که دستور پخت آن در این فیلم به طور کامل توضیح داده شده است.
دوات آنلاین -اگر می خواهید با بال و کتف مرغ یک غذای متفاوت اما بسیار خوشمزه درست کنید یونانی ها پیشنهاد خیلی جذابی دارند. چیکن ساگاناکی یک خوراک بسیار لذیذ است که دستور پخت و طرز تهیه آن در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم شرح داده شده است. این غذا برای شام بسیار مناسب است.
مواد لازم برای چیکن ساگاناکی
بال و کتف مرغ ١ کیلو
پیاز ١ عدد درشت
سیر ٥ حبه
گوجه گیلاسی ١ پیمانه
پوره گوجه ٢ پیمانه
فلفل دلمه ١ عدد
نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا، عصاره، سبزیجات میکس معطر به مقدار لازم
زیتون ١ پیمانه
پنیر فتا یک چهارم پیمانه
گشنیز تازه ٢ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ٥ قاشق غذاخوری
بیشتر ببینید: آموزش تهیه یک شام خارجی خوشمزه
دستور پخت خوراک چیکن ساگاناکی
پیاز ها را همراه با روغن ١٠ دقیقه تفت داده و سپس سیر را اضافه کرده، حال ادویه ها را افزوده و پس از چند دقیقه مرغ را اضافه کرده و ١٠ دقیقه تفت می دهیم.
گوجه گیلاسی و فلفل دلمه را اضافه کنید. سپس زیتون و پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و پس از چند دقیقه تفت دادن با شعله زیاد روی مواد را فویل کشیده و داخل فر ٥٠ دقیقه با دمای ١٨٠ درجه طبخ کرده و حال پنیر را اضافه کرده و حرارت را از بالا روشن کرده و پس از برشته شدن روی آن گشنیز ریخته و نوش جان بفرمایید.
12jav.net