مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -اگر می خواهید با بال و کتف مرغ یک غذای متفاوت اما بسیار خوشمزه درست کنید یونانی ها پیشنهاد خیلی جذابی دارند. چیکن ساگاناکی یک خوراک بسیار لذیذ است که دستور پخت و طرز تهیه آن در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم شرح داده شده است. این غذا برای شام بسیار مناسب است.
بال و کتف مرغ ١ کیلو
پیاز ١ عدد درشت
سیر ٥ حبه
گوجه گیلاسی ١ پیمانه
پوره گوجه ٢ پیمانه
فلفل دلمه ١ عدد
نمک، فلفل، آویشن، پاپریکا، عصاره، سبزیجات میکس معطر به مقدار لازم
زیتون ١ پیمانه
پنیر فتا یک چهارم پیمانه
گشنیز تازه ٢ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ٥ قاشق غذاخوری
بیشتر ببینید: آموزش تهیه یک شام خارجی خوشمزه
پیاز ها را همراه با روغن ١٠ دقیقه تفت داده و سپس سیر را اضافه کرده، حال ادویه ها را افزوده و پس از چند دقیقه مرغ را اضافه کرده و ١٠ دقیقه تفت می دهیم.
گوجه گیلاسی و فلفل دلمه را اضافه کنید. سپس زیتون و پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده و پس از چند دقیقه تفت دادن با شعله زیاد روی مواد را فویل کشیده و داخل فر ٥٠ دقیقه با دمای ١٨٠ درجه طبخ کرده و حال پنیر را اضافه کرده و حرارت را از بالا روشن کرده و پس از برشته شدن روی آن گشنیز ریخته و نوش جان بفرمایید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.