2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
نقش های به یاد ماندنی مهدی سلطانی؛ از سریال شهرزاد تا بی همگان

نقش های به یاد ماندنی مهدی سلطانی؛ از سریال شهرزاد تا بی همگان

مهدی سلطانی با بازی در سریال های پرمخاطب نقش های ماندگاری را ایفا کرده است. سریال های شهرزاد، مدینه، افرا و بی همگان از کارهای شاخص این هنرمند است.

دوات آنلاین -یکی از شخصیت‌های اصلی سریال بی ‌همگان ساخته بهرنگ توفیقی و اصغر هاشمی، کاراکتر «مهرداد یوسفیان» با بازی مهدی سلطانی است. سلطانی تا به حال در مجموعه‌های مختلف نقش پدر مهربان و دلسوز، اما جدی خانواده را ایفا کرده است. او پیش از «بی‌ همگان» با چنین نقشی در سریال «افرا» نیز دیده شده و قبل از آن هم تجربه‌های مشابهی را از سر گذرانده بود، اما این بازیگر به اندازه‌ای تجربه و توانایی دارد که از پس ایفای نقش خود برآید و کوچک ترین تفاوت‌های نقش را در بازی‌اش نشان بدهد. به بهانه سریال «بی‌ همگان»، نقش‌های شاخص کارنامه او و همچنین کیفیت بازی‌اش در این مجموعه را بررسی کردیم.

مهدی سلطانی در نقش های ماندگار زیادی بازی کرده است

نقش‌ های مهم مهدی سلطانی

آثار سینمایی کارنامه مهدی سلطانی، توفیق یا افتخار خاصی نصیب او نکرده‌اند، اما در کارنامه سریالی این بازیگر، مجموعه‌های پرمخاطب و نقش‌های خوبی دیده می‌شود. شخصیت «حاج بهزاد» در سریال «در مسیر زاینده رود» اثر حسن فتحی یکی از کاراکترهای محبوب اوست. «بهزاد» شخصیتی آرام و صبور است که منش پهلوانی و جوانمردی دارد، او تنها فرد عاقل و منطقی خانواده «مصیب» و کاراکتری دوست‌داشتنی است.

 

شخصیت «عبدی» در سریال «مدینه» نیز با وجود حضور کوتاه در قصه، اما به دلیل وجوه منفی‌اش جزو نقش‌های متفاوت و ویژه سلطانی است.

 

او در اولین سریال نمایش خانگی‌اش مجموعه پرمخاطب «شهرزاد» و در نقش «هاشم دماوندی» درخشید. این شخصیت نیز پدری مقتدر و سنتی بود که عشق ناکامش در جوانی، او را به مردی دل شکسته تبدیل کرده بود. مهدی سلطانی با سریال «آقازاده» و نقش منفی «امیر بحری» فرصت ایفای یک نقش متفاوت را پیدا کرد. این شخصیت یکی از مسئولان فاسد و متظاهر و جزو شخصیت‌های منفور «آقازاده» بود. سلطانی با بازی خوب خود دورویی این شخصیت را به نمایش گذاشت و حس تنفر مخاطب را برمی‌انگیخت.

مهدی سلطانی در سریال بی همگان خوب بازی کرده است

بازی خوب مهدی سلطانی در سریال بی همگان

«مهرداد یوسفیان» مدیر کارخانه‌ای است که با زد و بند توانسته آن را به چنگ آورد. او با استفاده از رانت و نفوذ فردی به نام «گوهران» به چنین جایگاهی رسیده و ثروت فراوانی برای خانواده‌اش دست و پا کرده است. «مهرداد» دختر جوانی دارد که مخالف ازدواج او با پسری از طبقه متوسط است و مقابل دخترش می‌ایستد. شخصیت «حاج محمود» در سریال «افرا» نیز چنین ویژگی‌هایی داشت. او نیز مردی ثروتمند و صاحب یک کارخانه‌ چای و برنج بود. مخالفت «محمود» با ازدواج دخترش با پسر یک خانواده ضعیف هم چالش مشابه این دو شخصیت است، منتها «محمود» مرد سنتی‌تر و یک شخصیت بازاری بود، او با همسر و دختر خود با تحکم بیشتری رفتار می‌کرد، اما «مهرداد» با وجود همه جدیتی که دارد، همسر و دخترش را بیشتر درک می‌کند، پدری مهربان‌تر و به طور کلی شخصیتی خاکستری است. گریم متفاوت او در «بی‌ همگان» نیز کاملا متناسب با چنین کاراکتری است.

 

مهدی سلطانی در سریال بی‌ همگان، تفاوت‌های جزئی «مهرداد» با «محمود» را پررنگ کرده و به عنوان بازیگر، در بازی خود به شباهت‌های این دو شخصیت دامن نزده است. سلطانی تلاش کرده کاراکتر «مهرداد» چه در رفتارهایش و چه در لحن و کلامش، شخصیتی به‌روزتر، باسوادتر و متشخص‌تر به نظر برسد و از این جهت شخصیت «محمود» را تداعی نکند. او هنگام خشم و عصبانیت «مهرداد»، به صورت باورپذیر و طبیعی، احساسات او را به نمایش می‌گذارد. این بازیگر در نیمه دوم قصه، وقتی «مهرداد» به دلیل لو رفتن فسادهای مالی‌ و تخلفاتش به شخصیتی تنها، فراری و شکست‌خورده تبدیل می‌شود نیز بازی خوبی دارد. او در یکی از لحظات سریال، وقتی تحت تاثیر فشارها به گریه می‌افتد و بغضش می‌شکند، حس همدلی و ترحم مخاطب را برمی‌انگیزد.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها
س.الف 1401/08/18
نقش هایی که بازی میکنن دیگه تکراری و روی اعصاب شده است.
م.ح 1401/08/18
تکراری و غیرجذاب.

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.