2023/02/06
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ بهمن
طرز تهیه املت شاپوری؛ غذای گیلانی

طرز تهیه املت شاپوری؛ غذای گیلانی

املت شاپوری از غذاهای حاضری محبوب گیلانی ها است که دستور پخت آن در این مطلب توضیح داده شده است.

دوات آنلاین -املت شاپوری در استان گیلان و به ویژه شهر رشت صبحانه ای محبوب محسوب می شود. در این غذا از لوبیا استفاده می شود. طرز تهیه و دستور پخت این غذا را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای املت شاپوری

به نوشته خراسان شما برای درست کردن این صبحانه گیلانی به مواد زیر نیاز دارید:

تخم مرغ : 2 عدد

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع : 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روغن زیتون: به مقدار لازم

آب نارنج : به میزان دلخواه 

خوراک لوبیا: یک کاسه

املت شاپوری گیلانی را با لوبیا درست می کنند

دستور پخت املت شاپوری

1-ابتدا روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا روغن داغ شود.رب گوجه فرنگی را داخل روغن داغ بریزید و خیلی سریع هم بزنید تا رب نسوزد. حدود یک دقیقه رب را هم بزنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع املت، از ایتالیایی تا توپر

 

2- تخم‌ مرغ‌ها را داخل ماهیتابه بشکنید. توجه داشته باشید که زرده تخم مرغ را هم نزنید و فقط سفیده‌های تخم مرغ را با رب هم بزنید تا خوب مخلوط شود و شکل املت به خود بگیرد و زرده‌ها درسته باقی بماند.

 

3-املت داخل ماهیتابه را کنار بزنید و کمی جا باز کنید و سپس خوراک لوبیا را به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید املت را وسط ماهیتابه جمع کنید و خوراک لوبیا را اطراف املت بریزید.

 

بیشتر بخوانید: رازهای خوشمزه شدن میرازقاسمی گیلانی

 

4-در این مرحله نمک و فلفل سیاه را روی املت و خوراک لوبیا بپاشید.

 

حالا املت لوبیا شاپوری شما آماده است و می‌توانید آن با نان بربری تازه و یک استکان چای تازه دم لاهیجان میل کنید. البته در صورتی که به طعم روغن زیتون علاقه دارید، می‌توانید یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب نارنج روی خوراک لوبیا بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.