طرز تهیه املت شاپوری؛ غذای گیلانی
املت شاپوری از غذاهای حاضری محبوب گیلانی ها است که دستور پخت آن در این مطلب توضیح داده شده است.
دوات آنلاین -املت شاپوری در استان گیلان و به ویژه شهر رشت صبحانه ای محبوب محسوب می شود. در این غذا از لوبیا استفاده می شود. طرز تهیه و دستور پخت این غذا را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای املت شاپوری
به نوشته خراسان شما برای درست کردن این صبحانه گیلانی به مواد زیر نیاز دارید:
تخم مرغ : 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع : 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
آب نارنج : به میزان دلخواه
خوراک لوبیا: یک کاسه
دستور پخت املت شاپوری
1-ابتدا روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا روغن داغ شود.رب گوجه فرنگی را داخل روغن داغ بریزید و خیلی سریع هم بزنید تا رب نسوزد. حدود یک دقیقه رب را هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع املت، از ایتالیایی تا توپر
2- تخم مرغها را داخل ماهیتابه بشکنید. توجه داشته باشید که زرده تخم مرغ را هم نزنید و فقط سفیدههای تخم مرغ را با رب هم بزنید تا خوب مخلوط شود و شکل املت به خود بگیرد و زردهها درسته باقی بماند.
3-املت داخل ماهیتابه را کنار بزنید و کمی جا باز کنید و سپس خوراک لوبیا را به آن اضافه کنید. همچنین میتوانید املت را وسط ماهیتابه جمع کنید و خوراک لوبیا را اطراف املت بریزید.
بیشتر بخوانید: رازهای خوشمزه شدن میرازقاسمی گیلانی
4-در این مرحله نمک و فلفل سیاه را روی املت و خوراک لوبیا بپاشید.
حالا املت لوبیا شاپوری شما آماده است و میتوانید آن با نان بربری تازه و یک استکان چای تازه دم لاهیجان میل کنید. البته در صورتی که به طعم روغن زیتون علاقه دارید، میتوانید یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب نارنج روی خوراک لوبیا بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید.
12jav.net