طرز تهیه تجکی خرما، شیرینی سنتی سیستان و بلوچستان
دستور پخت تجکی خرما را می توانید در اینت مطلب یاد بگیرید و این شیرینی خوشمزه را در خانه درست کنید.
دوات آنلاین -پخت شیرینی های سنتی و محلی کاری بسیار هیجان انگیز است که واقعا حال دل آدم را خوب می کند. تجکی خرما از شیرینی های سنتی شهرستان خاش در استان سیستان و بلوچستان است که هم خوشمزه است و هم مقوی. دستور پخت آن در ادامه شرح داده شده است.
مواد لازم برای شیرینی تجکی خرما
به نوشته خراسان شما برای تهیه این شیرینی سنتی به مواد زیر نیاز دارید:
آرد جوانه گندم: ۲ پیمانه
آرد گندم: یک پیمانه
روغن: یک دوم پیمانه
خرما: به مقدار لازم
آب: به مقدار لازم
دستور پخت تجکی خرما
1-آردها را با هم مخلوط و تا جایی آب به آن اضافه کنید که خمیری چسبناک داشته باشید که نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.
فیلم: آموزش پخت کیک یزدی
2-روغن را اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا جذب خمیر شود.
3-خرمای بدون هسته را در روغن کمی تفت دهید تا نرم شود.
4-نیمی از خمیر را کف ظرف چرب شده پهن کنید و خرما را با فاصله از لبه های خمیر، رویش پهن کنید و نیمه دیگر خمیر را رویش بگذاریدطوری که کاملا روی مواد قبلی را بپوشاند. قطر خمیر می تواند بین1 تا 3 سانتی متر باشد.
5-ظرف را در فر 180 درجه به مدت 50 – 60 دقیقه قرار دهید تا بپزد و رویش طلایی شود. تجکی را در کیک پز معمولی هم میتوانید بپزید.
12jav.net