2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
طرز تهیه تجکی خرما، شیرینی سنتی سیستان و بلوچستان

طرز تهیه تجکی خرما، شیرینی سنتی سیستان و بلوچستان

دستور پخت تجکی خرما را می توانید در اینت مطلب یاد بگیرید و این شیرینی خوشمزه را در خانه درست کنید.

دوات آنلاین -پخت شیرینی های سنتی و محلی کاری بسیار هیجان انگیز است که واقعا حال دل آدم را خوب می کند. تجکی خرما از شیرینی های سنتی شهرستان خاش در استان سیستان و بلوچستان است که هم خوشمزه است و هم مقوی.  دستور پخت آن در ادامه شرح داده شده است.

 

مواد لازم برای شیرینی تجکی خرما

به نوشته خراسان شما برای تهیه این شیرینی سنتی به مواد زیر نیاز دارید:

 آرد جوانه گندم: ۲ پیمانه

  آرد گندم: یک پیمانه

 روغن: یک دوم پیمانه

 خرما: به مقدار لازم

  آب: به مقدار لازم

تجکی خرما چطور درست می شود

دستور پخت تجکی خرما

1-آردها را با هم مخلوط و تا جایی آب به آن اضافه کنید که خمیری چسبناک داشته باشید که نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.

 

فیلم: آموزش پخت کیک یزدی

 

2-روغن را اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا جذب خمیر شود.

 

3-خرمای بدون هسته را در روغن کمی تفت دهید تا نرم شود.

 

4-نیمی از خمیر را کف ظرف چرب شده پهن کنید و خرما را با فاصله از لبه های خمیر، رویش پهن کنید و نیمه دیگر خمیر را رویش بگذاریدطوری که کاملا روی مواد قبلی را بپوشاند. قطر خمیر می تواند بین1 تا 3 سانتی متر باشد.

 

5-ظرف را در فر 180 درجه به مدت 50 – 60 دقیقه قرار دهید تا بپزد و رویش طلایی شود. تجکی را در کیک پز معمولی هم می‌توانید بپزید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.