2022/11/29
۱۴۰۱ سه شنبه ۸ آذر
طرز تهیه کدو شکم پر با پنیر پیتزا

طرز تهیه کدو شکم پر با پنیر پیتزا

کدو شکم پر یک غذای گیاهی سالم و مناسب برای شام است که دستور پخت آن هم خیلی آسان است.

دوات آنلاین -کدو شکم پر برای آنهایی که دنبال یک غذای گیاهی برای شام می گردند می تواند پیشنهاد جذابی باشد البته بعضی ها کدو سبز دوست ندارند و طبیعتا باید از این غذا صرف نظر کنند.

 

مواد لازم برای کدو شکم پر

کدو سبز: یک کیلوگرم

سویا:۲۵۰گرم

فلفل دلمه: یک عدد

پیاز: یک عدد درشت

رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت کدوی شکم پر را یاد بگیرید

دستور پخت کدو شکم پر

1-کدوها را از وسط به صورت طولی برش دهید و محتویات داخل آن را خالی کنید. روی کدوها مقداری نمک بریزید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت قارچ ساده

 

2-روغن را در تابه بریزید و کدوها را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

 

3-پیاز را رنده یا خرد کنید و با روغن تفت دهید تا کاراملی رنگ شود.

 

4-فلفل دلمه‌ای خرد شده را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

 

5-در این مرحله باید سویا را به مواد اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را هم با مواد تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوفله سبزیجات

 

6-محتویات داخل کدو را خرد کنید و داخل تابه بریزید. با اضافه کردن کدو به محتویات تابه متوجه خواهید شد که کدو آب می‌اندازد از این رو بهتر است در تابه را ببندید و اجازه دهید آب کدو خشک شود.

 

7-کدوها را با سسی که آماده کرده‌اید پر کنید و روی آن‌ها پنیر پیتزا بریزید. اگر مایل باشید می‌توانید به لایه داخلی کدوها هم پنیر پیتزا بزنید.

 

8-کدوها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و شعله اجاق را کم کنید. حدود یک ساعت طول می‌کشد تا غذای شما آماده شود.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.