طرز تهیه کدو شکم پر با پنیر پیتزا
کدو شکم پر یک غذای گیاهی سالم و مناسب برای شام است که دستور پخت آن هم خیلی آسان است.
دوات آنلاین -کدو شکم پر برای آنهایی که دنبال یک غذای گیاهی برای شام می گردند می تواند پیشنهاد جذابی باشد البته بعضی ها کدو سبز دوست ندارند و طبیعتا باید از این غذا صرف نظر کنند.
مواد لازم برای کدو شکم پر
کدو سبز: یک کیلوگرم
سویا:۲۵۰گرم
فلفل دلمه: یک عدد
پیاز: یک عدد درشت
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم
دستور پخت کدو شکم پر
1-کدوها را از وسط به صورت طولی برش دهید و محتویات داخل آن را خالی کنید. روی کدوها مقداری نمک بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت قارچ ساده
2-روغن را در تابه بریزید و کدوها را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
3-پیاز را رنده یا خرد کنید و با روغن تفت دهید تا کاراملی رنگ شود.
4-فلفل دلمهای خرد شده را همراه با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
5-در این مرحله باید سویا را به مواد اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را هم با مواد تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوفله سبزیجات
6-محتویات داخل کدو را خرد کنید و داخل تابه بریزید. با اضافه کردن کدو به محتویات تابه متوجه خواهید شد که کدو آب میاندازد از این رو بهتر است در تابه را ببندید و اجازه دهید آب کدو خشک شود.
7-کدوها را با سسی که آماده کردهاید پر کنید و روی آنها پنیر پیتزا بریزید. اگر مایل باشید میتوانید به لایه داخلی کدوها هم پنیر پیتزا بزنید.
8-کدوها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و شعله اجاق را کم کنید. حدود یک ساعت طول میکشد تا غذای شما آماده شود.
12jav.net