فیلم آموزش تهیه شیرینی مارمالادی
دستور پخت شیرینی مارمالادی را به طور کامل و به صورت مرحله به مرحله در این فیلم یاد بگیرید و آن را در خانه بپزید.
دوات آنلاین -شرینی های مارمالادی از جمله شیرینی های پرطرفداری هستند که تهیه آن در خانه ممکن است. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم دستور پخت و طرز تهیه آن را شرح داده است.
مواد لازم برای شیرینی مارمالادی
آرد ۱۳۰گرم
کره سرد ۱۲۵ گرم
خامه ترش ۱۲۰گرم
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱عدد برای رومال
پودر قند به مقدار لازم
مارمالاد دلخواه به میزان لازم
دستور پخت شیرینی مارمالادی
ابتدا کره سرد را خرد کرده و با آرد و بکینگ پودر الک شده ترکیب میکنیم تا مانند خرده نان شود.
فیلم: آموزش تهیه شیرینی لطیفه بدون فر
سپس وانیل و خامه ترش را اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.
خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت داده سپس خمیر را به قطر حدود ۲میلی متر باز کرده مارمالاد را بین آن قرار داده و به اندازه حدودا ۶سانتی متر برش میزنیم سپس روی شیرینی ها را با تخم مرغ رومال زده. شیرینی ها را در دمای ۱۷۰درجه سانتیگراد به مدت ۳۰دقیقه پخته پس از خنک شدن شیرینی ها روی آنها را پودر قند الک کرده تزیین می کنیم.
دستور تهیه مارمالاد تمشک
تمشک ۵۰۰گرم
شکر ۳۰۰گرم
پکتین 5گرم
آب لیمو ۱قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید: دستور پخت کوکی شکلاتی نرم در فر
ابتدا تمشک ها را با شکر مخلوط کرده و به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید. تا زمانی که شکرها در مربا حل شد و آب بیندازد.
سپس تمشک را روی حرارت قرار داده تا بجوش بیاید در اواسط پخت پکتین را در مقداری آب حل کرده و به همراه آب لیمو به مارمالاد اضافه کرده تا غلیظ شود.
12jav.net