طرز تهیه ساندویچ فیله سوخاری با سس مخصوص
ساندویچ تورتیلای فیله سوخاری را با این دستور پخت در خانه درست کنید.
دوات آنلاین -یکی از غذاهای متنوعی که می توانید برای شام درست کنید ساندویچ فیله سوخاری است که با سس مخصوص طعم فوق العاده ای پیدا می کند اما دستور پخت آن چگونه است؟
مواد لازم برای تورتیلای فیله سوخاری
به نوشته همشهری شما برای تهیه این ساندویچ به مواد زیر نیاز دارید.
فیله مرغ و گوجهفرنگی (هرکدام): ۲عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه پودر شده: به مقدار لازم
پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری
کورنفلکس پودر شده: ۳پیمانه
تخممرغ کمی زده شده: ۲عدد
نان تورتیا: ۴عدد
برگ کاهو و روغن (هرکدام): به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: آموزش تهیه ساندویچ میت بال خانگی
مواد لازم سس
ماست یونانی: ۲۰۰ میلیلیتر
آبلیمو سنگی: ۳ قاشق سوپخوری
سیر له شده: ۳ الی ۴حبه
پیازچه ریز خرد شده: یک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه پودر شده: به مقدار لازم
نحوه آماده کردن ساندویچ فیله سوخاری
در ابتدا فیلهها را به ابعاد کوچک برش دهید. روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید. تکههای مرغ را ابتدا در تخممرغ کمی هم زده شده فرو کنید و سپس در کورنفلکس پودر شده بغلتانید.
سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. نانهای تورتیا را گرم کنید و وسط آنها برگ کاهو قرار دهید. سپس فیله مرغ سوخاری و گوجهفرنگی خرد شده اضافه کنید. سس را روی مواد بریزید و نان را بپیچید و سرو کنید.
فیلم: آموزش درست کردن همبرگر خانگی
دستور تهیه سس مخصوص
ماست و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و سیر له شده را به آن بیفزایید. پیازچه را ریز خرد کرده و اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید. سس را تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
12jav.net