طرز تهیه بیسکویت کره ای در خانه
بیسکویت کره ای را با این دستور پخت خیلی آسان و راحت می توانید در خانه درست و به عنوان میان وعده میل کنید.
دوات آنلاین -یکی از میان وعده های خوشمزه که باب میل بچه ها نیز هست بیسکویت کره ای است که روش درست کردن نوع خانگی آن را در ادامه می خوانید.
مواد لازم برای بیسکویت کره ای
به نوشته خراسان شما برای تهیه این نوع بیسکویت به مواد زیر نیاز دارید:
آرد شیرینی: یک پیمانه
پودر کاستارد: یک چهارم پیمانه
کره نرم شده و هم دما با محیط: 125 گرم
شکر: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
پودر قند الک شده: یک پیمانه
شکلات چیپسی: 20 عدد یا ترافل یا اسمارتیز 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت بیسکویت کره ای در فر
1-فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. ته دو سینی بزرگ را ورق بکشید.
ببینید: طرز تهیه کامل پای بادام زمینی
2-پودر کاستارد و آرد شیرینی را با همدیگر در ظرفی الک کنید. در ظرفی دیگر شکر و کره را با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط رنگ کرمی به خود بگیرد و روشن شود.
3-تخم مرغ را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. این مخلوط را به مخلوط آرد و پودر کاستارد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکنواخت شود.
4- یک قاشق غذاخوری از خمیر بردارید. آن را گرد کنید و در سینی بگذارید. همین کار را با باقی مانده خمیر انجام دهید. به کمک انگشتان خود، کمی بیسکویت های گرد را تخت کنید.
فیلم: طرز تهیه نان کروسان شکلاتی خانگی
5-سینی شیرینی را در فر بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه روشن کنید تا بیسکویت ها طلایی شوند.
6- در این مدت، دو تا چهار قاشق چای خوری آب به پودر قند الک شده اضافه کنید. آن ها را هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. از این مخلوط روی بیسکویت ها بریزید. پس از 10 ثانیه ترافل ها یا شکلات های چیپسی را نیز روی آن ها بریزید و سرو کنید.
12jav.net