2022/10/06
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۴ مهر
طرز تهیه فیله مرغ سوخاری به روش رستورانی

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری به روش رستورانی

یکی از راحت ترین دستور پخت ها برای فیله مرغ سوخاری را در اینجا یاد بگیرید.

دوات آنلاین -انواع غذا با فیله مرغ وجود دارد که همه شان خوش طعم هستند اما سوخاری کردن آن شاید بیشتر از بقیه طرفدار داشته باشد. دستور پخت این غذا به شیوه رستورانی در ادامه آمده است.

 

مواد لازم برای فیله سوخاری

فرزشته در سرآشپز پاپیون مواد مورد نیاز برای فیله سوخاری برای 4 نفر را این طور ذکر کرده است:

سینه مرغ ۲ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری

سس مایونز۲ قاشق غذا خوری ( اگر به هر دلیلی ترجیح می دهید مایونز را حذف کنید می توانید به جای آن ماست بریزید)

سس کچاپ۱ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

پودر سیر به مقدار لازم

آویشن به مقدار لازم

پودر سوخاری به مقدار لازم

فیله مرغ سوخاری را به سبک رستورانی درست کنید

دستور پخت فیله سوخاری

تخم مرغ و آرد و سس مایونز و سس کچاپ و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.

 

فیلم: طرز تهیه لقمه سوخاری با مرغ و سیب زمینی

 

سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید. سینه های نواری را داخل مایه تخم مرغی بریزید.

 

خوب مخلوط کنید که همه فیله ها به مواد آغشته شود سپس در ظرف را گذاشته به مدت ۳ الی ۴ ساعت تو یخچال استراحت بدهید.

 

بعد از استراحت از داخل مایه خارج کرده و با پودر سوخاری خوب کاور کنید. سپس داخل کمی روغن با شعله ملایم سرخ کنید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.