دستور پخت کوکی شکلاتی نرم در فر
طرز تهیه کامل کوکی شکلاتی و همه فوت و فن های آن را در اینجا یاد بگیرید.
دوات آنلاین -کوکی شکلاتی یک میان وعده مناسب و خوشمزه است که می توانید آن را خودتان در خانه درست کنید. ترفندهای نرم شدن این شیرینی بعد از طرز تهیه و دستور پخت آن توضیح داده شده است.
مواد لازم برای کوکی شکلاتی
به نوشته چاردیواری جام جم شما برای درست کردن این شیرینی به مواد زیر نیاز دارید:
شکلات چیپسی نیمه شیرین: یک فنجان
کره: ۵۰گرم
شکر قنادی: نصف فنجان
تخم مرغ: یک عدد
آرد: دو فنجان
جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کوکی شکلاتی
فر را از قبل در دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کنید و بعد کره و شکلات چیپسی را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم ذوب کنید و کنار بگذارید.
فیلم: آموزش پخت کیک یزدی
در کاسه بزرگی، شکر و تخممرغ را حدود ۳۰ثانیه با همزن بزنید تا کاملا نرم شود. مخلوط شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.
بعد آرد، جوششیرین و نمک را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. خمیر را به وسیله قاشق چایخوری سر پر و با فاصله پنج سانتیمتر از یکدیگر روی سینی فر چرب نشده بریزید.
برای ۸تا۱۰دقیقه بپزید. قبل از ریختن کوکیها روی توری فلزی، چند دقیقهای منتظر بمانید تا خنک شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل کیک هویج خانگی
کوکی ترد ما آماده است، میتوانید با چای، قهوه و نسکافه سرو کنید، نوش جان.
چند فوت و فن
با وجود پخت آسان کوکی، توجه به چند نکته اساسی به منظور دستیابی به نتایج بهتر ضروری است؛ مثلا شاید کوکیهایتان بیشتر یا کمتر از حد لازم، در سینی پهن یا شکننده شود.
برای جلوگیری از این خرابکاری، با مایه خمیر کم شروع کنید تا بهراحتی قابل تشخیص باشد.
آیا نوع ترد و خوشمزه این کوکی را با یک لیوان شیر ترجیح میدهید یا نوع نرم آن را میپسندید که بلافاصله پس از بیرون آمدن از فر، در دهان بگذارید و از حس جویدن آن لذت ببرید؟ با این دستور پخت میتوانید هر دو نوع را تجربه کنید.
اگر کوکی نرمتری میخواهید، روغن قنادی را حذف کنید و مقدار کره را دوبرابر افزایش دهید، به همین راحتی!
12jav.net