2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه 3 نوع غذا با مرغ و برنج

طرز تهیه 3 نوع غذا با مرغ و برنج

اگر قصد دارید غذای پلویی با مرغ بپزید سه نوع غذایی که در این مطلب معرفی شده اند می توانند جدید و جذاب باشند.

دوات آنلاین -غذاهای برنجی با مرغ خیلی متنوع هستند اما ما معمولا سراغ چند نوع تکراری می رویم. اگر دوست دارید طعم تازه و متفاوتی را بچشید می توانید غذاهایی که در ادامه معرفی شده اند را در خانه تهیه و میل کنید.

خورش کاری مرغ را با برنج بخورید

طرز تهیه خورش مرغ کاری

خورش مرغ کاری غذایی مخصوص تایلند و هندوستان است که برای تهیه آن برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:
سینه مرغ: ۶۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
شیره نارگیل: ۱ قوطی
روغن: به مقدار لازم
پودر کاری: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کشمش پلوی مجلسی با مرغ

 

مرغ را نیز آماده کرده و در اندازه های متوسط برش دهید.

سپس مرغ را به پیاز اضافه و سرخ کنید.

رب گوجه فرنگی، ادویه ها، پودر کاری و ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزند.

سپس سیب زمینی ها و قارچ را آماده کرده و در اندازه های متوسط برش دهید.

بعد از پخت گوشت مرغ، سیب زمینی، قارچ و شیره نارگیل را به خورش اضافه کنید.

بعد از ۳۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید

خورش مرغ و قارچ یک غذای برنجی خوشمزه است

دستور پخت خورش مرغ و قارچ

برای اینکه این غذای خوشمزه را برای 4 نفر بپزید به مواد زیر نیاز دارید:
سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
آب جوش: ۲ لیوان
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید.

 

فیلم: روش پخت مرغ شکم پر جنوبی

 

سپس سینه های مرغ را که به شکل مکعبی برش زده اید را به قابلمه اضافه و سرخ کنید.

رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه و کمی تفت دهید تا مرغ ها طعم دار شود.

سپس ۲ لیوان آب را به مواد اضافه و در قابلمه را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم بپزند.

قارچ ها را خرد کرده و در یک ماهی تابه جدا کمی تفت دهید.

سپس قارچ، آبلیمو و زعفران را به خورش اضافه و یک ربع دیگر حرارت را خاموش کنید.

واویشکای مرغ را با برنج می خورند

واویشکای مرغ درست کنید

واویشکای مرغ یک غذای روسی است که در ایران هم رواج دارد و آن را می توانید با برنج میل کنید البته این غذا را با نان هم می خورند. مواد لازم برای تهیه این غذا برای تعداد 3 نفر به شرح زیر است:
سینه مرغ :یک عدد (حدود 300 گرم)
پیاز بزرگ خلالی شده :یک عدد
فلفل دلمه ای خرد شده :نصف یک عدد
گوجه فرنگی خرد شده :یک عدد
فلفل سبز قلمی خرد شده :3 عدد
زعفران :مقداری
آب لیمو ترش تازه :مقداری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
روغن :به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم

ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.

سپس پیاز را خرد کنید .

 

فیلم: طرز تهیه مرغ ترش و شیرین

 

پیاز را در روغن تفت دهید.

سپس به آن زردچوبه زده و مقداری مجدد تفت دهید تا پیاز رنگ طلایی بگیرد.

سینه مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید.

فلفل قلمی خرد شده را اضافه کنید.

پس از آن فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید.

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد به خورد هم روند.

می توانید کمی آب به مواد اضافه کنید تا مواد بهتر پخته شوند.

در آخر آب لیمو را اضافه کنید.

منبع: غذالند

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.