2022/06/30
۱۴۰۱ پنج شنبه ۹ تير
طرز تهیه کشمش پلوی مجلسی با مرغ

طرز تهیه کشمش پلوی مجلسی با مرغ

اگر مهمان دارید و دنبال غذای مجلسی مناسب با طعم و رنگ مطبوع می گردید حتما به کشمش پلو هم فکر کنید.

دوات آنلاین -کشمش پلو از غذاهای مجلسی است که هم با مرغ درست می شود و هم با گوشت ضمن اینکه بعضی ها غیر از کشمش در آن زرشک هم می ریزند و برخی نیز از رب گوجه فرنگی در این غذا استفاده می کنند. دستور پخت و طرز تهیه این غذای خوش طعم و رنگ را در ادامه بخوانید.

 

چی لازم داریم

به نوشته پارسینه برای تهیه کشمکش پلوی مجلسی به سبک مازندرانی به مواد زیر نیاز دارید:

برنج  ۴ پیمانه

مرغ سینه یا ران   ۳ عدد

کشمش    ۱ پیمانه

پیاز    ۱ عدد

کره    ۵۰ گرم

زعفران    به مقدار لازم

رب نارنج یا انار    نصف پیمانه

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و برگ بو    به مقدار لازم

کشمش پلوی مجلسی را چطور درست کنیم

دستور پخت کشمش پلوی مجلسی

مرغ ها را داخل تابه با مقداری کره خوب سرخ می کنیم سپس از تابه خارج کرده و داخل همان ماهیتابه پیاز را نگینی خرد کرده تفت می دهیم تا طلایی شود.

 

بیشتر بخوانید: پیشنهاد 4 غذا برای مهمانی ناهار

 

سپس زعفران و رب نارنح یا رب انار را اضافه و مقداری تفت می دهیم و در آخر مرغ های سرخ شده را داخل قابلمه می گذاریم و ۱ لیوان آبجوش ریخته و می گذاریم تا مرغ ها خوب پخته شوند.

 

کشمش ها را با مقداری آب خیس کرده و آبکش می کنیم داخل تابه کره ریخته و کشمش ها را با مقداری کره تفت می دهیم و در تابه می گذاریم تا کشمش ها نرم شوند.

 

فیلم: طرز تهیه شیرین پلوی مجلسی

 

برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید و سپس آبکش کرده و کشمش از قبل تفت خورده را لا به لای برنج ریخته و دم می گذاریم.

 

وقتی کشمش پلو دم کشید روی آن کره یا روغن حیوانی ریخته و در ظرف کشیده و با مرغ های پخته شده سرو می کنیم.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.