طرز تهیه کشمش پلوی مجلسی با مرغ
اگر مهمان دارید و دنبال غذای مجلسی مناسب با طعم و رنگ مطبوع می گردید حتما به کشمش پلو هم فکر کنید.
دوات آنلاین -کشمش پلو از غذاهای مجلسی است که هم با مرغ درست می شود و هم با گوشت ضمن اینکه بعضی ها غیر از کشمش در آن زرشک هم می ریزند و برخی نیز از رب گوجه فرنگی در این غذا استفاده می کنند. دستور پخت و طرز تهیه این غذای خوش طعم و رنگ را در ادامه بخوانید.
چی لازم داریم
به نوشته پارسینه برای تهیه کشمکش پلوی مجلسی به سبک مازندرانی به مواد زیر نیاز دارید:
برنج ۴ پیمانه
مرغ سینه یا ران ۳ عدد
کشمش ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
رب نارنج یا انار نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و برگ بو به مقدار لازم
دستور پخت کشمش پلوی مجلسی
مرغ ها را داخل تابه با مقداری کره خوب سرخ می کنیم سپس از تابه خارج کرده و داخل همان ماهیتابه پیاز را نگینی خرد کرده تفت می دهیم تا طلایی شود.
بیشتر بخوانید: پیشنهاد 4 غذا برای مهمانی ناهار
سپس زعفران و رب نارنح یا رب انار را اضافه و مقداری تفت می دهیم و در آخر مرغ های سرخ شده را داخل قابلمه می گذاریم و ۱ لیوان آبجوش ریخته و می گذاریم تا مرغ ها خوب پخته شوند.
کشمش ها را با مقداری آب خیس کرده و آبکش می کنیم داخل تابه کره ریخته و کشمش ها را با مقداری کره تفت می دهیم و در تابه می گذاریم تا کشمش ها نرم شوند.
فیلم: طرز تهیه شیرین پلوی مجلسی
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کنید و سپس آبکش کرده و کشمش از قبل تفت خورده را لا به لای برنج ریخته و دم می گذاریم.
وقتی کشمش پلو دم کشید روی آن کره یا روغن حیوانی ریخته و در ظرف کشیده و با مرغ های پخته شده سرو می کنیم.
12jav.net