مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -خورشت قیمه در بعضی شهرها و مناطق با شیوه خاص خودشان تهیه می شود. در قیمه دزفولی به جای لپه از نخود استفاده می شود و از جمله غذاهایی است که برای نذری درست می شود. دستور پخت آن را در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم ببینید.
بیشتر بخوانید: رازهای جا افتادن و خوش رنگ شدن خورشت قیمه
نخود (نخود خیس خورده) : ٤٠٠ گرم
گوشت گوسفند (تکه تکه شده) : ٥٠٠ گرم
دنبه ١٠٠ گرم
رب گوجهفرنگی : ٤ قاشق سوپ خوری
پوره گوجه ٢ پیمانه
لیمو عمانی5 عدد
روغن به مقدار لازم
زعفران دم کرده یک چهارم فنجان
سیب زمینی ٤٠٠ گرم
پیاز داغ عسلی ١ پیمانه
سیر ٢ حبه
زردچوبه به مقدار لازم
چوب دارچین ٢ عدد
گرد لیمو عمانی ١ قاشق غذاخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گلاب، زرشک و خلال به دلخواه
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.